Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1705175499075.webp

ismail denen şebek bile iyi kadroyla neler yapıyor %99 şampiyon olacak!

bunlarda marifeti hocada sanıyor sanki çok mükemmel top oynuyormuşuz gibi!!!! oyunu geçtim 70den sonra geberiyoruz sahada sanki 70 dakika rakibi boğuyormuşuzda!!!!

bu vasatsever nankör şerefsizler yüzünden erden timuru kaybedersek yemin billah en büyük gsli düşmanı olurum!!!!

adam elinde ki 1 ile 10 yaptı

hoca yüzünden 10 olan 5 oldu!!!!

imkansızlıklarla kurdu adam bu takımı!!

Türkiyede biraz iyi kadroin olsun en vasıfsız hoca bile şampiyon olabiliyor!!!!

şu bjk bile şu leş kadrosuyla yine ilk 4 de!!!!

okan hocayı bende seviyorum ama sanki hocalık namına herşey mükemmelde tek suçlu erden timurmuş gibi yazanlar olduğu için hocaya karşı antipati biriktiriyorum!!!!

nankörler!!!!
En büyük yanlış 70den sonra sahadaki ölmüş adamlarla 1-0a yatmak yerine genç dinamik ve enerjik çocuklarla yatmak gerekir, bizimkinde saçma gereksiz bir ısrar var. Sen o dakika oyuncuya güvendiğini aşılayamazsan oyuncudan verim alamazsın. Sonra da beraberlik olunca hadi kurtar diyoruz net komedi şu durum.
Oyuncuların hocaya güveni kırılmaya başldığında birlik beraberlik çatırdar.

ismail denen şebek bile iyi kadroyla neler yapıyor %99 şampiyon olacak!

bunlarda marifeti hocada sanıyor sanki çok mükemmel top oynuyormuşuz gibi!!!! oyunu geçtim 70den sonra geberiyoruz sahada sanki 70 dakika rakibi boğuyormuşuzda!!!!

bu vasatsever nankör şerefsizler yüzünden erden timuru kaybedersek yemin billah en büyük gsli düşmanı olurum!!!!

adam elinde ki 1 ile 10 yaptı

hoca yüzünden 10 olan 5 oldu!!!!

imkansızlıklarla kurdu adam bu takımı!!

Türkiyede biraz iyi kadroin olsun en vasıfsız hoca bile şampiyon olabiliyor!!!!

şu bjk bile şu leş kadrosuyla yine ilk 4 de!!!!

okan hocayı bende seviyorum ama sanki hocalık namına herşey mükemmelde tek suçlu erden timurmuş gibi yazanlar olduğu için hocaya karşı antipati biriktiriyorum!!!!

nankörler!!!!
Açıkçası bu zihniyeti ben de anlamıyorum. Mertens 30 metreden vuruyoe Bakambu tamamlıyor, Ziyech 40 metreden vuruyor gol oluyor da alıyoruz maçları bazen ya da Rize’de Sergio, Gümrük’te Demirbay gibi.

Uzaktan şut tandanslı çok gol var ama ceza sahasında atamıyoruz.

Okan’ın katkıları önemli ama oynattığı oyundaki efor bize sonuç olarak dönmüyor 2 senedir. Farklı şekillerde alıyoruz skoru. Örnek vereyim ŞL’de pres yapalım diye kendimizi yırtıp presle 1 gol attık ama kontradan 10dan fazla gol yedik. Keza ligde önde top kapıp attığımız kaç gol var?

Açıkçası ben herkesin desteklenmesi tarafındayım ama bu transfer mevzusunda Okan’dan habersiz her şeyi Erden yaptı algısı nankörlük başka bir şey değil.

Galatasaray'ın;

Pozisyonu gol dönüştürme yüzdesi %30 (ligde 19. sırada)
Bitiricilik yüzdesi %12 (ligde 17. sırada)

Öte yandan maç başına en fazla gol şansı bulan takım Galatasaray..

Durum tam olarak bu, geçen sene de buydu.

Neden kaynaklaniyor sence admirim? Sorun hoca da mi oyuncular da mi? Yoksa baska seyler mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt