Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bizim sorunumuz Zaha degil %90 Tete %10 Kerem oldu. Tete zaten malum ama Kerem de inanilmaz goller kacirdi

Meşhur laf var ya keremin yeri değişti vs.
Geçen sene ligde 34 maçta 9 gol atmış
Bu sene cl dahil 31 maçta 8 gol atmış
Yani aslında nerdeyse eşit sayıda hatta 2 cl golü var arada bu klişe durumu nasıl yorumluyorsun
Sanki geçen sene kerem 25 gol atmış gibi olaylar dönüyor arasıra
Kerem çok deneyen bir adam, deneme ve sonuç oranı kötü.

Denemesini değerli görürsek iyi deriz ama sonuca dönüşme oranı cidden düşük. Çok top kaybettiği ortamda bu riskli takım için.

Geçen sene de çok deniyordu her aldığı topu Icardi’ye atıyordu ve başarı oranı %10 civarıydı muhtemelen.

Yine de ben oyuncu bazlı yaklaşımı saldım, takım olabilmeyi becermeniz lazım.

Sene sonu Kerem Ajax'a Emirhan sol kanada Zaha'da Arabistan'a

Bakasetas'a soğuk değilim olabilir, direkt net katkı verebilecek bir isim. Ama geleceğe yönelik de bir 10 no transferi yapmamız şart gibi, satılacak oyuncu yok çünkü. Sol bek için Dubois geri dönecek bence, buna ek olarak kesinlikle 8 no almamız gerekiyor ne Ndombele, ne de Kerem güven vermiyor Torreira'nın yanında. Son olarak gurbo futbolcu denemeleri güzel. 1-2 tanesi tutsa bile çok iyi olur.

Bakasetas'a soğuk değilim olabilir, direkt net katkı verebilecek bir isim. Ama geleceğe yönelik de bir 10 no transferi yapmamız şart gibi, satılacak oyuncu yok çünkü. Sol bek için Dubois geri dönecek bence, buna ek olarak kesinlikle 8 no almamız gerekiyor ne Ndombele, ne de Kerem güven vermiyor Torreira'nın yanında. Son olarak gurbo futbolcu denemeleri güzel. 1-2 tanesi tutsa bile çok iyi olur.
8 almayalım Torreira, Kaan, Demirbay, Berkan, Eyüp 5 kişi yeter Ndombele'yi saf dışı bırakıp Eyüp'e daha fazla şans verelim. Zaten 8+3 var 8 numarayı yerli yapmak daha mantıklı olabilir sol beki yabancı yapabiliriz.

10 numara almayacaksanız Zorutanı geri çağırın birader.

8 almayalım Torreira, Kaan, Demirbay, Berkan, Eyüp 5 kişi yeter Ndombele'yi saf dışı bırakıp Eyüp'e daha fazla şans verelim. Zaten 8+3 var 8 numarayı yerli yapmak daha mantıklı olabilir sol beki yabancı yapabiliriz.
Valla ben o saydığın oyunculardan sadece Berkan ve bazı avrupa maçlarında Kaan'a güvenebilirim. O da rotasyon oyuncusu olarak. Demirbay ve Ndombele bana göre umutsuz vaka. Onları kazanmakla uğraşacak vaktimiz yok. Torreira klasında bir adamı çekmek için uğraşmamız lazım orta sahaya ki gördüğüm kadarıyla kiralık miralık bir şeyler arıyor bizimkiler. Bizim net en büyük sorunumuz orta sahada, Torreira harici adamımız yok maçlarda da 2. yarılarda adamın pili bittiği için iyice düşüyoruz. Ekonomik problem mroblem ilgilendirmiyor beni, bu transfer döneminde en büyük beklentim yabancı, kaliteli 8 numara.

Valla ben o saydığın oyunculardan sadece Berkan ve bazı avrupa maçlarında Kaan'a güvenebilirim. O da rotasyon oyuncusu olarak. Demirbay ve Ndombele bana göre umutsuz vaka. Onları kazanmakla uğraşacak vaktimiz yok. Torreira klasında bir adamı çekmek için uğraşmamız lazım orta sahaya ki gördüğüm kadarıyla kiralık miralık bir şeyler arıyor bizimkiler. Bizim net en büyük sorunumuz orta sahada, Torreira harici adamımız yok maçlarda da 2. yarılarda adamın pili bittiği için iyice düşüyoruz. Ekonomik problem mroblem ilgilendirmiyor beni, bu transfer döneminde en büyük beklentim yabancı, kaliteli 8 numara.
Ben tüm bütçenin 10 numaraya harcanma taraftarıyım Bakasetas'a bende soğuk değilim ama daha iyisi lazım. Torreira-Berkan yapılı ön alan presini tavan yaptırabiliriz Torreira olmadığı zaman Berkan - Kaan yine bir denge sağlarız ama 10 numara olmazsa yaratıcılık kalmıyor.

Ben tüm bütçenin 10 numaraya harcanma taraftarıyım Bakasetas'a bende soğuk değilim ama daha iyisi lazım. Torreira-Berkan yapılı ön alan presini tavan yaptırabiliriz Torreira olmadığı zaman Berkan - Kaan yine bir denge sağlarız ama 10 numara olmazsa yaratıcılık kalmıyor.
Harbi bizim şu yorumları yaptığımızı gördükçe yazın o kadar transferle nasıl hala bu kadar eksiğiz diye düşünüyorum. Cidden rezalet dönem geçirmişiz.

Harbi bizim şu yorumları yaptığımızı gördükçe yazın o kadar transferle nasıl hala bu kadar eksiğiz diye düşünüyorum. Cidden rezalet dönem geçirmişiz.
Öyle rezil bir yaz dönemi geçirmişiz ki tarihinin en iyi lig başlangıcını yaptı takım.

Öyle rezil bir yaz dönemi geçirmişiz ki tarihinin en iyi lig başlangıcını yaptı takım.
İstediğin kadar eski yorumlarıma da bakabilirsin renkdaş. Ben de herkes gibi çok sevindim transferlere, şu an yangın falan da yapmıyorum. Sadece esas eksiğimiz olan bölgelere transfer yapmayıp, diğer bölgelere gereksiz bir çok transfer yaptığımızı dile getiriyorum. Bu arada en iyi lig başlangıcını yapmışız diyorsun sanki bunda en büyük payın geçtiğimiz transfer dönemi olduğunu söyler gibi, Zaha harici hangisi tabela yapmış yeni transferlerden? Onunla birlikte Davinson harici hangisi net katkı vermiş?

Öyle rezil bir dönem geçirmişiz ki tarihinin en iyi başlangıcını yaptı takım. Bu işte bir tezatlık var.
Sanchez hariç %100 katkı alınan bir isim yok o bile son dönemde yok Icardi olmasa şampiyonlar ligine kalamazdık.

Zaha, Tete, Ziyech, Ndombele, Angelino şu ana kadar kattığı hiçbir şey yok olmasalar bile fark edilmezdi belki Zaha birkaç maç iyi diyebiliriz ama şu an bu konumdaysak başarılıysak ligin kalitesizliği ve içeride oluşturduğumuz çözümden dolayı bu konumdayız.

Ülkedeki ekonomik durumdan dolayı ortalama bir Anadolu kulübü -200/-600 m TL arası zarar yazıyor sponsorları, stad gelirleri, store gelirleri, lig gelirleri zaten dipte bizim bu kadar fark yaratmamız normal kötü ölmüş bitmiş beşiktaş bile gidip Rize deplasmanında rahatlıkla 4 atabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt