Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakasetas 2.5 milyon eurodan fazla istiyordur. Sözleşme uzatmama sebebi yüksek maaş isteği zaten.

Kaan'ın opsiyon zorunluydu fakat Icardi transferi o günün şartlarında ciddi başarıdır onu da yeni bir transfer olarak saymazsak geriye Sanchez kalıyor gerisi tamamen başarısızlık o da önceki sayfalarda konuşulduğu gibi Nelsson varken ne kadar gerekliydi tartışılır.
O zaman 3lü oynasaydık. Ayrıca çok çabuk unutuyoruz sezon başı nelsson gitçem tavırlarıyla birlikte leş atıyordu. Bir b planı yapmak adına sanchez fırsat transferi olarak karşımıza çıktı. Biraz daha kıpırdatsak o heriften iyi de bonservis kazanırız.
İkisi arasında sıklet farkı var, nelssonun tek farkı klasik kuzeyli olmasına takriben devamlılık durumu ama menajeri ve o şeref yoksunu monchinin götü başı ayrı oynuyor.
Sen daha milli takımın as oyuncusu olamıyorsun 38 yaşındaki herif oynuyorsa biraz da kendinde problem aramalı. İlk geldiğinde derin oyun kurmaya çalışan herifin top ayağına dolanıyor pas vermekten korkuyor.

Yer sofrası reyizin alınması taraftarıyım kulübüyle bağı kopmak üzere. Herşeye salça olan kargalar gidip salça olacak az sallanacak gelip buraya istemeyen adamlar nasıl kaçırdınız muhabbeti yapacak.
Takas ile halledebileceğimiz paketle bakasetas+yer sofrası transferine hayır demem. Ama o aç gözlü herifler kaanı falan ister buna da adım kadar eminim.

Lamı cimi yok yaz transfer doneminde riskli ve maliyetli ama tutsaydi belkide sampiyonlar liginde rahat ceyrek final gorebilecek bir kadro kurduk ama tutmadi. Su an yapmamiz gereken Ndombele,Ziyech,Zaha,Angelino’dan en az iki oyuncudan cikabilmek. Tete kontrati nedeniyle ayrilmamiz zor ve yasi genc olmasi dolayisiyla surekli oynatarak kazanma tarafindayim. En azindan kendini gostermek isteyecektir transfer yapmak icin.

Eldeki oyuncular cok maliyetli bunlardan cikmadan transfer zor gorunuyor. Sol bek ve ofansif orta saha 2 tane nokta atisi transfer gerekli ama devre arasinda bu cok cok zor. Rakibin eksik yerlere cat cat daha transfer donemi nerdeyse baslamadan oyuncuyu indirdi ve direkt katki saglayacagi oyunculari seciyor. Biz hala dusunun cogu transfer icin form tutmasini bekliyoruz sezonun ortasindayiz akil alir gibi degil.

Demirbay, Bakasetas kadar oynayamaz mı profil olarak? Bizim sistem için ideal mi bilemedim Bakasetas ismi.

Demirbay, Bakasetas kadar oynayamaz mı profil olarak? Bizim sistem için ideal mi bilemedim Bakasetas ismi.
oynayamaz, bu herif 40 metreden kilit açıcı duran top kullanıyor yav. Demirbay çok büyük hayal kırıklığı bende.
Ben Trabzon’daki son maçlarını beğenmiyorum bunun ancak onlar da kurgu değişikliğine gitti onuachu ve visca üzerinden oyun oynamaya çalışıyorlar, çok geri planda kaldı bakasetas.
Gidip daha iyisini alamayacağız gibi görünüyor ki çalışma yok gibi kulüpte, olursa kafası hakim.

yabancı sınırı degisirken bundan sonra alınacak her oyuncuya dikkat edilmeli bakasetası alırsak seneye sövmeye baslarız bu adam temposuz yürüyor diye

Bakasetas iyi oyuncu ama oyun tarzını pek beğenmiyorum ben, Bakasetas oyun içinde çok kaybolan bir oyuncu bence Mertens'in etkisini yapabilecek daha genç bir oyuncu arayışına girilmesi lazım. Mertens harika bir bağlantı oyuncusu mesela bu profilde Kamada veya Rafa Silva olabilir. Mertens Icardi ve Kerem'le çok iyi organizasyon oluşturabiliyor Bakasetas bu etkiyi yapamaz diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt