Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun sistemimizi değiştirmemiz lazım. Geçen sene oynanan oyunun aynısını oynuyoruz, rakipler buna çözüm buldu.
elimizde 3lü sistemde oynayacak bir sürü oyuncu var ve bu sistemin en iyi kanat beklerinden biri var ama biz hala oraya transfer istiyoruz...

Gesendet von meinem SM-F936B mit Tapatalk

Meşhur 'önde baskı' olayının aklıma yatmadığını hep söyleyegeldim. Bunu esas plan olarak kullanmak, rakipten çok bizim takımın yorgun düşmesinden başka bir sonuç doğurmuyor; eldeki kilit oyuncular buna uygun yapıda değiller çünkü...Baskıyı 4. bölge yerine 3. bölgede başlatıp daha kompakt bir oyun anlayışına dönülse, takım çok daha dengeli hale gelecek, bazı oyuncuların verimi de bariz artacaktır diye düşünüyorum...4-2-3-1 dizilişiyle önde baskı bazlı oyun gökten inmedi haşa...

renktaş bu önde basmanın bizi yorduğu fikrine tam katılmıyorum

oyunu ikiye ayırmak lazım birincisi rakibi karşılama ikincisi bizim hücum etmemiz

pres bizim karşılama planımız ve aslında önde basmak alanı daralttığından yorucu olmaktan çok daha az mesafede oynamayı getirdiğinden daha az yorucu oyun da çıkarabilecek bir oyun

bence bizi asıl yoran şey karşılamadaki pozisyonumuz değil

bizim özellikle geriden başlayarak devam eden hücum aksiyonalarımızın herhangi bir şekilde sonuçlanmaması sonucu sürekli geriye koşmak zorunda kalmamız

aslında o atakları verimli şekilde sonlandırsak, gol olmasa bile autla kornerle bitirsek bu kadar geriye koşmayız

Tsdan abdülüde bakasetasıda isterim. İkisidefark yaratır.
Torera
Abdül Bakasetas

Ortasahası güzel olur.

Ama tabi olmayacak iş bunlar. Ts ikisinide bize vermez. Selçuk Burak olayından sonra bize karşı mesafeliler. Bakasetas BJK yada yunanistan yapar. Abdülkadiri bırakmazlar zaten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nerde cozum buldu 50 tane pozisyondan 1 gol zor cikariyoz .Rakibin cozum bulmasi icin bizi oynatmamasi lazim biz beceriksizsiz sadece
Attığımız şutlarla girdiğimiz pozisyonları karıştırma. Maç sonu 30 şut var 10 tanesi engellenmiş, 7-8 tanesi farklı auta atılmış toplar. Net olarak diyebileceğin 3-4 tane şut şansı buluyoruz, onları da en az şekilde gole çeviriyoruz. Maç sonu istatistiğinde 30 şutun hepsi sanki kale dibinden atılmış gibi algılanıyor.

Ne yazik ki ezbere yapilan ve ici bos yorumlar görüyorum

Mesela takimin oyununu rakipler cözdü gibi bir arguman söz konusu

Alakasiz bir durum

19 macta 15 galibiyet 3 beraberlik ve 1 maglubiyet var yani en iyi baslangiclardan biri takim adina

Cl de cok iyi bir performans sergiledik,karsiligi kesinlikle üst tur olmaliydi ama özelikle iki bayern macinda sanssizlik yasadik,üstüne bir de bayern kopenhag’a jest yapinca ücüncü olduk ve öyle bir grup ta basarisiz sayilmaz

Rakipler cözmüs olsa bu kadar puan toplanamazdi

Rakiplerden ziyade bizim kadro olarak her hafta eksilmemiz,icardi’nin oynamasina ragmen sakat olmasi ve sifir katki ile oynamasi oyun anlayisinda bazi eksiklere sebep olmus olabilir

Cok degerli bir kadromuz ve teknik heyetimiz var,taraftar profilimiz fenerlilesti sadece yoksa bu kadar tepki olmazdi

Kadro kurayım dedim beceremedim. İleri 4lüyü ben kafamda oturtamıyorum Okan hocama sabırlar diliyorum.

Ziyechi #10 olarak kullanabilsek aslında daha rahat olacak işimiz.

Alakasiz bir durum

19 macta 15 galibiyet 3 beraberlik ve 1 maglubiyet var yani en iyi baslangiclardan biri takim adina

Cl de cok iyi bir performans sergiledik,karsiligi kesinlikle üst tur olmaliydi ama özelikle iki bayern macinda sanssizlik yasadik,üstüne bir de bayern kopenhag’a jest yapinca ücüncü olduk ve öyle bir grup ta basarisiz sayilmaz

Rakiplerden ziyade bizim kadro olarak her hafta eksilmemiz,icardi’nin oynamasina ragmen sakat olmasi ve sifir katki ile oynamasi oyun anlayisinda bazi eksiklere sebep olmus olabilir

Cok degerli bir kadromuz ve teknik heyetimiz var,taraftar profilimiz fenerlilesti sadece yoksa bu kadar tepki olmazdi
Sosyal medyalardan etkileşim rakamlarını kaldırsalar toplum biraz normalleşir belki. İlgi manyaklığı her geçen gün tırmanıyor.

Alakasiz bir durum

Öyle, 15de 15 yapsak beğenmeyecek tipler var. Geçen seneden başarılıyız puan olarak ama oyun olarak geçen sene bu dönemde şimdiki fb gibiydik 5-7 atıp geçiyorduk.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alakasiz bir durum

Maçları bizim takımın kalitesinden, rakiplerin de kalitesizliğinden kazanıyoruz. Anadolu takımlarının düzeyi rezalet. Oynadığımız oyun ne Zaha'ya, ne Angelino'ya, ne Ndombele'ye ne de Ziyech'e uygun değil. Madem bu adamları aldık, bu adamları daha verimli kullanacağımız bir düzende oynamamız gerekiyor. Esas sen ezbere yorum yapmışsın, 15 galibiyet aldık her şey güllük gülistanlık.

Bu vesile ile sayın hocamıza selam gönderelim.
1705231605935.webp

Türk oyuncu konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Berkan geldi ama yetersiz kalıyor barış ve demirbay.
seçeneklerimizi bir tık daha arttırabilsek iyi olacak gibi...
Nellson yada sanschez giderse -Çağlar Söyüncü
S. Boey giderse -Zeki Çelik
salih özcan (Kiralık)
-enes ünal
-can uzun
-Yusuf Yazıcı
-kenan yıldız (kiralık)
önermiyorum ama
belki Muslera yerine - -Altay Bayındır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt