- 17 Eylül 2018
- 20.428
- 23.350
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde senden duyuyoruz, nedirKonya Abdulkerim bardakçı pankart olayı nedir?

3 tane topu ayağına bekleyen oyuncuyla zor. En az biri savunma arkasına koşu atan forvet gibi olması lazım.
Real Madrid forumlarında bile konuşulan bir isim Zielinski. Süper Lig gibi bir garabete gelir mi sence?S.A
Rafa silva ve Zielinski hamlelerine fit miyiz ?
Vasat üstü bile bir 10 numaran olsa hepsini oynatırsın renktaş..3 tane topu ayağına bekleyen oyuncuyla zor. En az biri savunma arkasına koşu atan forvet gibi olması lazım.
Kapanan takımlara zor.Vasat üstü bile bir 10 numaran olsa hepsini oynatırsın renktaş..
Geçen sene mertens bile yetiyordu. Bu isimler raşitten kötü değil.Kapanan takımlara zor.
10 numara için 0,1>0 mantığı hakim yokluktanBakasetaslı ömür lü anadolu takımı ts bile kıytırık ligde şamaroğlanına döndü,döndüğü için de bunların yerine adam almaya çalışıyo sizde bu 2 çöpü dileniyosunuz
Keşke ölseydim şu postları görmeseydim
Geçen sezon Barış-Rashica-Kerem-Zaniolo hepsi savunma arkasını tehdit edip koşu atan oyunculardı.Geçen sene mertens bile yetiyordu. Bu isimler raşitten kötü değil.
Şu dörtlüyü biraradaisterdim, dikine yardıra yardıra giden oyuncumuz yokGeçen sezon Barış-Rashica-Kerem-Zaniolo hepsi savunma arkasını tehdit edip koşu atan oyunculardı.