Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klpsah:

Arkadaşlar anca müsait olabildim. Olaylar tam netleşmeden yazmak istemedim ama söylenenler doğru, Mangala için çarşamba 00.00’a bilet alınmış:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Barış bundan 10 kat iyi forvet oynar renkdaş, Zahayı koy, Baran var. Erencan nedir Ptt lig topçusu, Pendik bile bu leşin yerine 2 forvet alıyor, ben düşüncemi söylüyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi ben basışın forvet oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Altyapı dahil 10 sene gol atmaya odaklanan oyuncu ile yıllar yılı kontra oyna kanat oyna. Arada sa gol at sistemine göre şekillenmiş iki oyuncuyu kıyaslıyoruz. Ne olursa olsun burada işin içine sezgi de gidiyor.
Birde 3. forvet olacak altyapıdan yetişmiş bir oyuncu. Doğru kurguyla 4-5 gol atıp 2 maç kazandırsa yeter.
Kaan, barış, kerem vs bizim oyun mantalitemizde şu var herkes her bölgede oynayabilsin.
Yarın bir bakmışız barış orta saha oynamış forvet ? Biz burda zaha mı oynasın mertens öi diye konuşurken asıl futbol bilinci yardımcı forvet olan halil oynar.

Ben karşı değilim bu tip işlere. Kendini de epey geliştirdi bu çocuk. Hiç yoksa en azından belki altyapı baskısı hissedip oynatırız. Elimizde bugünler için hazırlamamız gereken halile bu haftaya kadar 3 dakika falan şans verdik. şu an öyle görünüyor ki zoraki oynatıyoruz ve ilerleyen dönemlerde yine ne yaşayacağımızı bizi ne bekleyeceğini bilmiyoruz.

Ekli dosyalar

• images (21).webp
    images (21).webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 19
Klpsah:

Arkadaşlar anca müsait olabildim. Olaylar tam netleşmeden yazmak istemedim ama söylenenler doğru, Mangala için çarşamba 00.00’a bilet alınmış:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilet işi Levent kolpgunde. Üyelerimize yanlış bilgilendirme yapmayalım. Aksi halde ban islemi uygulanacaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt