Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.160
- 17.836
- 2.228
yalan haber tabi ama şuan dünya üzerinde alma ihtimalimiz bulunan ve cuk oturacak yegane os bu bence
gelse ligin ayarlarını değiştirir.Büyük topçu keşke ama çok zor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalan haber tabi ama şuan dünya üzerinde alma ihtimalimiz bulunan ve cuk oturacak yegane os bu bence
Napoli Kerem işi olursa ya da kiralik başka türlü imkanı yok 25 den aşağı bırakmazlar
Sözleşmesi bitti adamın, sanmıyorum bonserviste uçacaklarınıNapoli Kerem işi olursa ya da kiralik başka türlü imkanı yok 25 den aşağı bırakmazlar
Napoli Kerem işi olursa ya da kiralik başka türlü imkanı yok 25 den aşağı bırakmazlar
Aslında Erden başkanın uğraşacağını düşünüyorum, Torreira tarzı fırsat transferi olur ama Inter istiyor adamı belki de şimdiden anlaştı yaz transfer dönemi için. Olursa cuk oturur.Sözleşmesi bitti adamın, sanmıyorum bonserviste uçacaklarını
Galatasaray Zielinski’yi alamazsa daha iyisini alacakZielimski oncelik degil
Sözleşmesi bitiyor sezon sonu.Napoli Kerem işi olursa ya da kiralik başka türlü imkanı yok 25 den aşağı bırakmazlar