Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.055
- 76.118
- 4.218
Olur mu olur belli olmaz fazla sessizlik var korkutuyor.Kolpa yav ne niang'ı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu olur belli olmaz fazla sessizlik var korkutuyor.Kolpa yav ne niang'ı![]()
Forvet almayız bence.Olur mu olur belli olmaz fazla sessizlik var korkutuyor.
Bakasetassssss, birkaç kere söyle direkt işemeye gidersin Emrahım şırrr fayanslaratakımımda yunan istemiyorum
Potansiyelli bir çocuk olsa Anadoludakiler çoktan kapmıştı. Tff 1.lig için bile baya zayıf bir çocuk şimdi sözleşme alamayınca hadi Gs imzalayalım der tabi
Potansiyelli bir çocuk olsa Anadoludakiler çoktan kapmıştı. Tff 1.lig için bile baya zayıf bir çocuk şimdi sözleşme alamayınca hadi Gs imzalayalım der tabi
Sana kötü bir haberim varBakasetasımmm![]()
Yazin kampta oynarken altyapidakiler icinden bu ben buradayim diyordu. Nasıl bir dibe vurustur bilmiyorum da cocuga da cok yuklenmek istemiyorum isin özü maçtan 1.5 saat önce haberi olmuş ili 11 oynayacagina.Bu kadar korkak bir topcudan hiç bişey olmaz ya. O kadar basit ve ürkek oynadiki top benden çıksın da ne olursa olsun modundaydi. Kendine güvenen biri değil belli ki