Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baka'yı geçen sezon beğeniyor ve yazın istiyordum ama bu sezon hiç izlemedim. Beşiktaş için daha olası bir transfer.

Potansiyelli bir çocuk olsa Anadoludakiler çoktan kapmıştı. Tff 1.lig için bile baya zayıf bir çocuk şimdi sözleşme alamayınca hadi Gs imzalayalım der tabi

Potansiyelli bir çocuk olsa Anadoludakiler çoktan kapmıştı. Tff 1.lig için bile baya zayıf bir çocuk şimdi sözleşme alamayınca hadi Gs imzalayalım der tabi

Bu kadar korkak bir topcudan hiç bişey olmaz ya. O kadar basit ve ürkek oynadiki top benden çıksın da ne olursa olsun modundaydi. Kendine güvenen biri değil belli ki

Villa Zahayı mı istiyor

Yok artık

Tielemans ile takaslayalım

Bu kadar korkak bir topcudan hiç bişey olmaz ya. O kadar basit ve ürkek oynadiki top benden çıksın da ne olursa olsun modundaydi. Kendine güvenen biri değil belli ki
Yazin kampta oynarken altyapidakiler icinden bu ben buradayim diyordu. Nasıl bir dibe vurustur bilmiyorum da cocuga da cok yuklenmek istemiyorum isin özü maçtan 1.5 saat önce haberi olmuş ili 11 oynayacagina.

Ben bir tek tamamen boşken koşu atmasını isterdim. Bu tür maçlarda seni sallamazken önlem alınmazken bir şeyler yapacaksinki rakibi de mal edeceksin.

Angelino -> Omar Campos
Sergio -> Mangala
Ndombele -> Lorenzo Lucca

----------------------------Icardi(Lucca/Bakambu)------------------------
Zaha(Kerem/Bakambu)----Mertens(Ziyech/Halil)-------Tete(BAY/Ziyech)
--------------Mangala(Eyüp/Efe)--Torreira(Kaan/Berkan)-----------------
Campos(Kazım/Berkay)--A.kerim(Nelsson)--Sanchez(Kaan)--Boey(Kaan)
-------------------------------Muslera(Günay)------------------------------

Sözlükte gördüm. Klassen önerisini mantıklı buldum. Bir kaç sene katkı verebilir aslında. Nedense onu Sneijder'a benzetiyordum geçmişte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt