Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 yaşında olması fiziksel özelliklerinden ötürü biraz sıkıntı. Yoksa ayı gibi güçlü ve tekniği iyi olan bir topçuydu
Evet yaş olayı var ama takımda dikine giden top tutabilen olmadığından her türlü iş yapar gibi. Aynı tarz olmasalarda ben Bakesetas'a bile fitim. Kilit açacak oyuncumuz yok.

Edit: @Hakan Kuzu çarpraz koparmış dedi birden soğudum Fekirden.

Evet yaş olayı var ama takımda dikine giden top tutabilen olmadığından her türlü iş yapar gibi. Aynı tarz olmasalarda ben Bakesetas'a bile fitim. Kilit açacak oyuncumuz yok.

Baktim yine, 2. kez yirtmis

2023 ve 2015 de

Gecelim, uzak dursun

Çare ligi bilen, soru işareti olmayan oyuncu çare Bakesatas . Bu sene sözleşme son senesinde ve TS ile anlaşamadığı için performansı düşük görünüyor ama bize gelirse ayrı bir motivasyon ile oynacağını düşünüyorum.

Bizim bariz kalite eksikliğimiz var ..Bitiremiyoruz pozisyonları en önemlisi takımda sut çekmeyi bilen yok..Şu sartlarda bakasetasa hayır denmez devre arası daha iyisini almamız çok zor.. Abdulkadir ömür için aynı şeyleri düşünmüyorum bizim elimizde onun daha yeteneklileri kerem yunus gibi adamlar var hiç gerek yok bal yapamayan arıya .

1705308148690.webp

Mevcut kadro aslında çok güzel 4/3/3 oynar ama sokan hocam pek sevmiyor 3 lü orta sahayı malesef

Muslera
Boey Davinson Abdülkerim Transfer
Kaan
Transfer Torreira
Tete İcardi Zaha

Süper olur orta saha
Bence kaan yerine Torreira yanı yapacağın transfer o boşluğu kapatmalı. Önlerine sağlam bir çilingir gelmeli .Ama en önemlisi Tete Zaha maalesef bal yapmıyorlar, orta kesemiyorlar ve Icardi oynadığı dönemlerde:) bundan çok muzdaripti. Bence sol sağ kanatta değişmeli.
üzgünüm maliyetli ama bu olmazsa olmaz.

Bence kaan yerine Torreira yanı yapacağın transfer o boşluğu kapatmalı. Önlerine sağlam bir çilingir gelmeli .Ama en önemlisi Tete Zaha maalesef bal yapmıyorlar, orta kesemiyorlar ve Icardi oynadığı dönemlerde:) bundan çok muzdaripti. Bence sol sağ kanatta değişmeli.
Kesinlikle katılıyorum herkez icardi formsuz diyoda adama geçen sene gelen toplara bakın bide bu seneki gelmeyenlere adam köreldi resmen adam gibi 2 asistçi olsa arkasında çık başka şeyler konuşurduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt