- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Aferin Ahmet devamNet aranan isim Sneijder podolski sonrası şutör birini koyamadık kadroya şut tehditimiz olsa o Çomar takımlar kapanmaz bize karşı gol yeme korkusuna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aferin Ahmet devamNet aranan isim Sneijder podolski sonrası şutör birini koyamadık kadroya şut tehditimiz olsa o Çomar takımlar kapanmaz bize karşı gol yeme korkusuna
Gözünüzü seveyim arap kökenli oyuncu almayın.
Büyüklerde Ghezzal harici sorun çıkarmayan oyuncu olmadı
Fransa yazıyor uyruğuGözünüzü seveyim arap kökenli oyuncu almayın.
Büyüklerde Ghezzal harici sorun çıkarmayan oyuncu olmadı
30 yaşında olması fiziksel özelliklerinden ötürü biraz sıkıntı. Yoksa ayı gibi güçlü ve tekniği iyi olan bir topçuyduTam aradığımız ihtiyacımız olan adam bu aslında. Dikine giden, güçlü, komple bir ortasaha. Keşke alabilsek.
Fransa yazıyor uyruğu
Evet yaş olayı var ama takımda dikine giden top tutabilen olmadığından her türlü iş yapar gibi. Aynı tarz olmasalarda ben Bakesetas'a bile fitim. Kilit açacak oyuncumuz yok.30 yaşında olması fiziksel özelliklerinden ötürü biraz sıkıntı. Yoksa ayı gibi güçlü ve tekniği iyi olan bir topçuydu
Evet yaş olayı var ama takımda dikine giden top tutabilen olmadığından her türlü iş yapar gibi. Aynı tarz olmasalarda ben Bakesetas'a bile fitim. Kilit açacak oyuncumuz yok.
Edit: @Hakan Kuzu çarpraz koparmış dedi birden soğudum Fekirden.
sözleşmesi sene sonu bitecek olanlardan gelen yok mu bu sene transfer mevzuları çok uzadı. bak fener ayarlamış alacağı adamları, önceden kaptı getirdi maça da çıkartı. biz niye yapamıyoruz da hep son günü bekliyoruz?
Evet yaş olayı var ama takımda dikine giden top tutabilen olmadığından her türlü iş yapar gibi. Aynı tarz olmasalarda ben Bakesetas'a bile fitim. Kilit açacak oyuncumuz yok.
Edit: @Hakan Kuzu çarpraz koparmış dedi birden soğudum Fekirden.
Kimi alalım desem çarprazı yok çıkıyor
ayaksız sıfatının sözlük karşılığı çıktı adamKimi alalım desem çarprazı yok çıkıyor
Bence kaan yerine Torreira yanı yapacağın transfer o boşluğu kapatmalı. Önlerine sağlam bir çilingir gelmeli .Ama en önemlisi Tete Zaha maalesef bal yapmıyorlar, orta kesemiyorlar ve Icardi oynadığı dönemlerdeMevcut kadro aslında çok güzel 4/3/3 oynar ama sokan hocam pek sevmiyor 3 lü orta sahayı malesef
Muslera
Boey Davinson Abdülkerim Transfer
Kaan
Transfer Torreira
Tete İcardi Zaha
Süper olur orta saha
Kesinlikle katılıyorum herkez icardi formsuz diyoda adama geçen sene gelen toplara bakın bide bu seneki gelmeyenlere adam köreldi resmen adam gibi 2 asistçi olsa arkasında çık başka şeyler konuşurdukBence kaan yerine Torreira yanı yapacağın transfer o boşluğu kapatmalı. Önlerine sağlam bir çilingir gelmeli .Ama en önemlisi Tete Zaha maalesef bal yapmıyorlar, orta kesemiyorlar ve Icardi oynadığı dönemlerdebundan çok muzdaripti. Bence sol sağ kanatta değişmeli.