Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yoruma katılmamak mümkün değil ahbabım
Bizimkisi transferle çözülecek bir sıkıntı değil
Kopukluk var resmen
Hem futbolcularımız arasında, hem teknik heyet-futbolcular hem de yönetim arasında
Önce bunu çözmeliyiz
Maalesef, çok ciddi konsantrasyon kaybımız var gibi duruyor. Atak devamlılığımız yok, eskiden övünç ile bahsettiğimiz defansif anlayışımız yok. Nasıl bu hale geldi takım şaşkınlık içerisindeyim açıkçası. Bilhassa bazı isimler çok ciddi formsuz, ve ocak ayındayız; nasıl devam edeceğiz gerçekten zor bir süreç yaşıyoruz...

Bi yerde bi sorun var. Neler oluyor takıma kafalar nerede artık biri el atacak mı şu duruma

yauv ne trolü

sinsi planların üstüne gidiyorum sadece

haaaa işte gel bana

yazın bizim dediğimizde çıktı

bu hocaya kimi alsan çöp edecek diye

kim haklı şimdi

bir oyun planı olmadığından sadece bireysel kaliteyle maç kazanıyorsak kimin haklı olduğu çok bariz

icardi bitince takımda bitti farkındamısın?!
sen saçma sapan erden-okan çatışması çıkarmaya çalışıyosun

hocayı ve oyunu şu an öven yok

erdenin gitmesini isteyen de yok

yalnız şukadarını söyliyeyim biz gecen sene sampiyon olmayıp uclye katılamasak tezegi avuclayacakmışız,cok net
bonservisli oyuncu alamıyoruz şu şu halde bile

IMG_1718.jpeg

:ROFLMAO::ROFLMAO:

Ha bak bazı oyuncular da çok net sıkıntılı onu da diyeyim. Israrla oynamak istemiyorlar.
Bazılarına ciddi anlamda takım bulurlarsa kolaylık sağlayacağımız söylenmeli.
2 angelino konusu. Bunlara oyuncunuzu alıyorsanız alın almıyorsanız maaşını verip kadro dışı bırakacağız dememiz gerkiyor.
Oyuncu bizim değil umrumuzda olmamalı. Ya alırlar başka yere gönderirler yada toplam 7 ay maç yapmayıp çürür sene sonu da ellerinde kalan adama fesih ederler.

sen saçma sapan erden-okan çatışması çıkarmaya çalışıyosun

hocayı ve oyunu şu an öven yok

erdenin gitmesini isteyen de yok

adamın şevkini kırıyorsunuz

okadar fedakarca çabalayan bir adam kendi taraftarından destek görmezse

istediği gibi çalışmaz!

benim gibi sorgusuz sualsiz iyi niyetinden 1 gram teredüt etmeyen taraftarın suyu hürmetine devam ediyor

saçmasapan eleştiriyorsunuz!

yaptığı tek hatalı transfer ndombeledir
kilo sorunu bilinen bir topçu alınmamalıydı
halilde öyleydi ama türk olduğu için eleştirmem

tete shaktarda döktürüyordu
zaha cpalaceda gecen sene takımı plde tuttu
keremd alınabilecek tek türk ortasaha idi
ziyech topçunun hası
angelino çok mantıklıydı o dönem için
sanchez gibi topçuyu türkiyede işi ne mesela

asıl sorunu gözardı edip (okan hoca) erden timurun transferlerine sallayıp duruyorsunuz!

Hic bir sey yapamiyorsak Karagümrük'ten Siu Serdar Dursun'la Halil'i 6 ayligina takaslayalim. Random bi tane ortaya kafa falan vurur belki.

Bu enayiler çağlari napacak? Galiba sene sonu ceza yiyecekler simdiden toplamaya başladılar

İleri hattımız o kadar beceriksiz ki atağa çıktığımızda kontra atakta falan heyecanlanmıyorum bile. Zana, yere hiçbir rakibi çalımlayamaz. Halil forvet olamaz adamın ilk önceliği şut atmak değil.

adamın şevkini kırıyorsunuz

okadar fedakarca çabalayan bir adam kendi taraftarından destek görmezse

istediği gibi çalışmaz!

benim gibi sorgusuz sualsiz iyi niyetinden 1 gram teredüt etmeyen taraftarın suyu hürmetine devam ediyor

saçmasapan eleştiriyorsunuz!

yaptığı tek hatalı transfer ndombeledir
kilo sorunu bilinen bir topçu alınmamalıydı
halilde öyleydi ama türk olduğu için eleştirmem

tete shaktarda döktürüyordu
zaha cpalaceda gecen sene takımı plde tuttu
keremd alınabilecek tek türk ortasaha idi
ziyech topçunun hası
angelino çok mantıklıydı o dönem için
sanchez gibi topçuyu türkiyede işi ne mesela

asıl sorunu gözardı edip (okan hoca) erden timurun transferlerine sallayıp duruyorsunuz!
transferlerine sallamamız kendisine desteğimizin %100 olduğu gerçeğini değiştirmez

bizim fikrimizin zerre önemi yok, taraftarın %95i zaha ziyech diye kendinden geçiyordu öyle bi eleştirme durumu falan yoktu zaten

kendin yazıp kendin inanıyosun yine

8e 10a transfer yapmadan sezona başladık

takımın en iyi yerlisinin yerine zaha almak baya mantıklıydı evet

Trabzon maçına kadar takimi ateslicek kaliteli 2 adam şart yoksa işimiz Allaha kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt