Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Rıdvan’ın barıştan artısı nedir de 4-5 milyonlar konuşuluyor. Rangersda 2 yıldır oynayamıyor, sakatlık problemi yaşıyor alıp neyimize çözüm bulacaz? Kaç aydır sol bek arıyoruz bula bula Rıdvan’ı mı bulduk yani. Angelino kalsaydı bari en azından yıl sonu piyasası vardı 4-5e satardık bu rezilliği de yaşamazdık

Kamada yı Lazio döneminde hiç izlemedim ama Frankfurt döneminde Kamada yı izlerken şeyi seviyordum. Genelde doğru yerde oluyor, yapması gereken işi yapıyor. Öyle uçup kaçmaz ama oyun içinde sürekli aktifti gol pozisyonunu yakaladığında net vuruşu yapabiliyordu filan önemli işlere imza attı

Mesela Barış Alper in kilit pasında Mertens kaleci ile karşı karşıya kalmıştı ya Kamada 10 kere girse o pozisyona 10 seferinde de o topu köşeye bırakır bana kalırsa. Frankfurt döneminde tüm kulvarlarda 16 gol attığı bir sezon da vardı sadece Bungesliga da 13 asist yaptığı bir sezon da vardı

Torreira ile birlikte takımı bütünleştiren adam olabilir orta sahada ki Rashica gittiğinden beri bu işi yapabilen 2. bir adam çıkmadı bu sezon takımımızda.

Rıdvan'ın geleceğini transfer dönemi başlamadan belirtmiş idim.

sol bek gelince barış alperin sağ kanattaki yeri garanti altına alınmalı
k.aktürkoğlu da sol kanatta yerini almalı

Yaz transfer dönemi tamamen fiyasko geçmiş. Nelson bu performans görünce sanchez bile o bonservis ve yıllık ücrete gerek var mıydı dedirtiyor. Erden timur sevsek de transfer çalımı diye bayağı kötü kontratlar vermiş. Benim şahsi fikrim geçen seneki kadromuz daha iyidi. Orta saha ciddi sorun 8 numara ama herhalde oraya adam düşünmüyoruz. Rıdvan ligde 3 yerli kuralı varken güzel hamle olur kiralik olarak. Ama orta sahaya para harcayalım artık. 2-3 hamle yapacaz herhalde , bu sefer tutar umarım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence nelsson konusunda da gereksiz bir hype var.

oyun gücümüzü olumsuz anlamda etkiyen oyunculardan biri bence nelsson. sanchez'in çabuk oyunu, hat kıran dikine pasları, sürati falan inanılmaz rahatlatıyordu bizi. ayrıca duran toplarda da nelsson'dan çok daha büyük bir tehtid.

nelsson iyi bir kesici ama çok ağır ve pas oyununda hiç yok.

sanchez iyileştiğinde ne olursa olsun sanchez oynamalı bence.

bence nelsson konusunda da gereksiz bir hype var.

oyun gücümüzü olumsuz anlamda etkiyen oyunculardan biri bence nelsson. sanchez'in çabuk oyunu, hat kıran dikine pasları, sürati falan inanılmaz rahatlatıyordu bizi. ayrıca duran toplarda da nelsson'dan çok daha büyük bir tehtid.

nelsson iyi bir kesici ama çok ağır ve pas oyununda hiç yok.

sanchez iyileştiğinde ne olursa olsun sanchez oynamalı bence.

golden önce nelson iki kafa topu aldı ikisinede rakibe servis yaptı

adam her aldığı kafa topunu rakibe veriyor

Icardi konusu niye kapali? Hoca carsamba gunu antremanlara baslicak demis. Insallah diyorum bende

Pasalic de sadece istatistiklere bakarak söylüyorum çok skorer bi oyuncu değil gibi. Eğer ilaç olmayacaksa hiç boşuna almayın bu adamı sonra 1 sene sonra kontratından çıkmaya çalışacaksak, yaşı da 29.

Ertan ilk dediğinde demiştim pasalic ve malinovskyi isimleri çıkması yakındır diye

Yarın da malinovskyinin ismi çıkar
Malinovski çok büyük düşüş yaşadı doğruya doğru ama onun uzaktan şut becerisi ve serbest vuruş becerisi ciddi işimize yarayabilir

Doğruya doğru son senelerde Galatasarayda en büyük eksikliğimiz bu olabilir, Hakim Ziyech çıkıp 3-4 maçta bunu yapıp kilidi çözebildi şimdi direk merkezde bunu yapabilecek Malinovski ye hayır demem hatta uygun bir takas filan derken Bakasetas bile bu özelliğiyle işimize yarayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt