Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış dengesiz ya solbekte. Bir tane ilk yarida uzun top attilar iska geçti zenci az akilli olsa gol pozisyonuna girerdi

iki tane yaptı

azim ve güç ile iyi futbol, pozisyon futbolunu birbirine karıştırıyorlar
öyle pozisyon hataları yapıyor ki
Güç ve azmi kurtarıyor sadece

ofansa çıktı diyorlar ortaladığı her top rakibe gidiyor ortada yapmıyor gerçi pas atıyor pas direkt rakibe gidiyor atak yiyoruz

kazımcan ve barışdan olmaz

hep yarım kalır o pozisyon

İtalyadan 10 numara gelecekse Di Marzio ya da Fabrizio'dan biri bizim kekolardan önce girer takip edelim bakalım

Pasalic 10 no olarak yeteri kadar scorer degil, 8 no olarak biraz yumusak gibi geliyordu bana.

Kamada aradığımız profil mi üstat bunu da sorgulamak lzm
Davinson dışında profil bir transfer yapmadık ki. Kimi bulduysak onu aldık. Önce 10,5 aradık ki piyasada olmadığı açıktı ve bu nedenle bonservis de veremediğimiz için Zaha’yı aldık. Kâğıt üstünde müthiş hamle ki ben forvet arkası gibi kullanırız diye bekledim ama Hoca Kerem’i oraya çekti. Orta sahaya fazla yük bindi. Bu sisteme uygun 8’i Bayern bile alamıyor açıkçası.

İşte bu sebeple devre arası mutlak yapalım kafasına girmemek lazım. Doğru profil alalım da uzun vadeyi düşünelim

Bu arada sadece istatistiğe göre yorumlarsak Samardzic'in de bu sezon 2G 2A var sadece :)

şikeciler 2 oyuncuyuda kiralık almış biz neden düşünmüyoruz kiralık olayını zaten bonservis veremıyormuşuz nedense

Yazin araplara duaya cikmamiz lazim tete ve zahayi alsınlar diye

Bu saatten sonra Avrupa top liglerden 10 no falan alınmaz, hele İtalya liginden hiç topçu bakmasınlar trişka topçu dolu, bu saatten sonra iyi topçusunu kimse vermez. İskandinavya'dan 2 teknik, ciğerli 300 B💲 topçu getirin bana yeter.

Rezalet hakem yonetimine ragmen kazandik.
Almamiz gereken 3 mevki
Solbek
10 numara
Sag kanat
Bu 3 mevki amasiz fakatsiz alinmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt