Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pasalic hem 8 hem 10 numara diye hatirliyorum. Mucadele gucu yuksekti ama oyle cok skorer biri de degil aslinda. Yani cift haneli rakamlari gordugunu hic hatirlamiyorum son donemde. Belki en iyi sezonu bir kac sene once olmus olabilir.
Merak ettim bir kendim bakayim dedim:

20-21: 33 mac 6 gol 3 asist
21-22: 48 mac 14 gol 9 asist
22-23: 33 mac 5 gol 2 asist
bu sezon: 24 mac 2 gol 2 asist

soyle bakinca kariyer sezonunu 2 sene once korono zamani yasamis. Onun disinda Serie A icin fena istatistikler degil aslinda.

Sol beke Ridvan'i alirsak defansa daha fazla adam istemez. Sag ve sol bek yedeklerini takim icinden cikarabiliyoruz. Bize hemen katki yapacak oyuncu gerekiyor. Stoperler zaten iyi.

Orta sahada Ndombele-Oliveira ikilisi ile yollar ayrilmali.
Tete ve Halil hic katki yapmiyor. Gönderilseler kimse ses etmez. Bakambu ve Ziyech ne olacak belli degil.

Buralara care bulunmali.

Sol Bek
8
10

Transferlerinden sonra kanat ve forvet de gerekiyor gibi duruyor.

Pasalic Szymanaki profiline uyuyor. Merkeze gelen mucadeleci 10 numara. Hucumda da ceza alanini zorlayan, sut kovalayan 10 numara. Tam bir takim oyuncusu 10 numara yani

Yalniz Okan hoca umutsuz konusmus transferle ilgili cok moralim bozuldu. Goz gore gore sanki sezonu birakiyoruz, olursa olur olmazsa ne yapalim modunda takiliyoruz. Buna inanamiyorum

Tetenin kaçırdığı iki pozisyon, zahanin kendine attığı çalımlar aklıma geldikçe küfür ediyorum teşekkürler....

olum yazın burada herberaber izledik spertsyanı
tam bir talisca şapkadan tavşan çıkarıyor
şut-pas tekniği birebir aynı

baturinada acayip teknik sahayı komple oynadı zidane gibi 8/10 tarzı
Talişka kreatif bi adam spertsyan değil o daha çok cicaldaunun olmuşu

Takımdaki yan parça gibi daha çok alıp sürüklemez yani seni,kamada da öyle mesela doğru takımda doğru rolde müthiş adam ama diğer türlü özelliksiz kalıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt