Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamada Frankfurt'taki formunda olsa çok iş yapar ama Lazio dönemini pek bilmiyorum. Pasalic ise 10 numara değil bence aslında bu ikisi aynı anda oynayabilecek oyuncular ama alınmaları kolay değil.

Tete Zaha gibi oyuncu seçimi yapılmasında ,ne yaptığını bilen oyuncular tercih edilsin inşallah.Tete nin isliklanmasi hoş değildi ama süreç buraya getirdi maalesef ve bundan sonrada dikis tutacağını düşünmüyorum .Bu nedenle ne olursa olsun : Tete Zaha Ziyech Ndombele Demirbay ile kesinlikle yollar ayrılmalı.Nokta.
Demirbaydan ne isteniyor adam oynadiginda faydali yillik ucretini bilmiyorum yuksek degilse yedekte oturmali ama yuksekse gonderebiliyorsak gonderelim

Hayir bu da dogru degil. Bazi oyuncular efor sarf etmedigi dogru ama takimda Muslera, Nelsson, Abdulkerim, Mertens, BAY gibi son duduge kadar kosan mucadele eden oyuncular var. Takimda lider oyuncu yok desen zaten takimin yarisi Icardi, onunla hava bambaska oluyor diye yazdim diger konuda. Bazi eksikler de cok etkiliyor, Davinson geriden oyun kurmada cok onemli. Kerem de mevcut oyun yapimizda cok elzem bir oyuncu, diger oynayanlari goruyoruz (bunu surekli gol kacirmasina ragmen diyorum).
artı berkan gelecek

Hayir bu da dogru degil. Bazi oyuncular efor sarf etmedigi dogru ama takimda Muslera, Nelsson, Abdulkerim, Mertens, BAY gibi son duduge kadar kosan mucadele eden oyuncular var. Takimda lider oyuncu yok desen zaten takimin yarisi Icardi, onunla hava bambaska oluyor diye yazdim diger konuda. Bazi eksikler de cok etkiliyor, Davinson geriden oyun kurmada cok onemli. Kerem de mevcut oyun yapimizda cok elzem bir oyuncu, diger oynayanlari goruyoruz (bunu surekli gol kacirmasina ragmen diyorum).
Mücadele vardı bazılarında ama takımın kimyası ve ayarları bozulmuş gibiydi. Demekki şampiyonluğa inanmıyorlar. Yönetimin hali takıma yansımış sanki

Muslera
Boey - Sanchez/Nelsson - Abdülkerim - ???
Torreira - Demirbay
Barış - Kamada/Pasalic - Kerem
Icardi​

Mücadele vardı bazılarında ama takımın kimyası ve ayarları bozulmuş gibiydi. Demekki şampiyonluğa inanmıyorlar. Yönetimin hali takıma yansımış sanki
Bazi oyuncularin o 'havaya' giremedigi dogru. Iyi veya kotu oyun disinda, Ndombele, Tete, Zaha maalesef o 'sampiyonluk' atesini yansitmiyor. Bu da etkiliyor hepimizi cunku bunlardan birsey bekliyoruz maci izlerken.

IMG_2045.webp

ulan bu da yaşlanmıyo he

Kamada Frankfurt'taki formunda olsa çok iş yapar ama Lazio dönemini pek bilmiyorum. Pasalic ise 10 numara değil bence aslında bu ikisi aynı anda oynayabilecek oyuncular ama alınmaları kolay değil.
Daha bu yaz lazio'ya gitti. Almanyada geçen sezonu iyiyse sorun yok demektir bence

Davinson saglamken oynarken bize verdigi katki cok buyuktu hizli arkayi supuruyordu topla cok iyi cikiyordu topu direk paslarla oyuna muazzam sokuyordu nelson gelince degerini daha iyi anladim davinson cok ozel oyuncu saglam ve akli burdaysa turkiyede yanina yaklasacak stoper yok

keramettin admin bu transferi eleştirdi!
anlayabiliyorum parasal yönden eleştirdi
nelson varken bu maliyete girilirmi diye

AMAAAAA

böyle bir stoperin trde işi olmaz normalde

olsada 1 sezon kalıp gider

gsde izlediğim 10 maçda olsa en iyi stoper olabilir tarih boyunca
herif torreira-nelson ikilisinin 60 maçda yaptığı arapası tek başına 10 maçda yaptı

bu adamı mesela 6 noda değerlendirebilirsin
üçlü yapabilirsin

ama denemelisin

ortasahan yokken (hocanın kendi düşüncesi) nelsonu bozmadan atabilirdin sanchezi 6ya

ama dediğim gibi hiçbir değişik plan görmediğimiz için sahada aynı kalıpda debelenip duruyoruz
ve en sonunda sıkışıp kaldık bu düzene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt