- 3 Ağustos 2019
- 2.148
- 2.916
- 648
İşte Galatasaray takımı bu !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SAHADA ve MASADA yeniden güclü bir GALATASARAY olmak zorunda.Yönetimden görmek istediğimiz iletişim tavrı ellerine yüreklerine sağlık savaşsa savaş her zaman arkalarındayız.
Dün tesadüfen bir Ermenistan gezi videosu izledim. Az çok tahmin ediyor olmama rağmen, Ermenilerin karşısındaki insanın Türk olduğunu anladıkları anda yüzlerinde nasıl bir nefret ifadesi oluştuğuna inanamadım. Dünyada Türklere karşı başka hiçbir ülkede benzer bir durumun yaşanmayacağına eminim. Son Karabağ savaşından sonra olay çok farklı bir hale gelmiş. O yüzden herhangi bir Ermeni futbolcunun ismi bile geçmemeli; parayla filan da ikna edilemezler...Okan'in dedigi su Ermeni cocuk baya skorer ama bunlari 15 milyon euro'dan ucuza alamazsin gibi duruyor.
bizim eski videocu fatih hocanın yanına gitti diye biliyorum.Paylaşım doğru ama aşırı kalitesiz
O müzik yazı fln ne olm
Türkiye'de ermeni ve israilli futbolcu olmaz artk. O dönem bir 50-100 sene falan uzakta görünüyor. Baska adam yokmus gibi onlarin oyuncularini almayalim. Bu iki millet bizden onlardan nefret ettigimizden daha cok nefret ediyor.Dün tesadüfen bir Ermenistan gezi videosu izledim. Az çok tahmin ediyor olmama rağmen, Ermenilerin karşısındaki insanın Türk olduğunu anladıkları anda yüzlerinde nasıl bir nefret ifadesi oluştuğuna inanamadım. Dünyada Türklere karşı başka hiçbir ülkede benzer bir durumun yaşanmayacağına eminim. Son Karabağ savaşından sonra olay çok farklı bir hale gelmiş. O yüzden herhangi bir Ermeni futbolcunun ismi bile geçmemeli; parayla filan da ikna edilemezler...
Yav müzik yazıyı boş ver. Önemli olan baş kaldırıPaylaşım doğru ama aşırı kalitesiz
O müzik yazı fln ne olm
Madem kalite aramıyoruz şu müzik konmalıydıYav müzik yazıyı boş ver. Önemli olan baş kaldırı
Madem kalite aramıyoruz şu müzik konmalıydı
Korkutucu ve gizemli,sanli bişey yapacakmışız gibi
şu an dünyada afrika kabile takımları dışında 3lü ortasahayı oynamayan tek büyük takım olabiliriz,bakalım birisi sorarmı birgün hocaya bunu
En üst düzey iki takımı örnek vermiş herkes ama onlar bile kimi zaman 3lu ortasaha oynuyor ki onlar ölçü olamaz bizim bazen donmemiz lazım bu sisteme hoca çok inatçı çokalvarez ile city de 2li oynuyor
bayern