Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimden görmek istediğimiz iletişim tavrı ellerine yüreklerine sağlık savaşsa savaş her zaman arkalarındayız.
SAHADA ve MASADA yeniden güclü bir GALATASARAY olmak zorunda.

Bay Timur nihayet devreye girmis gibi görünüyor. Stadyumda uzun süre toplanti yapilmasindan sonra ortaya cikan bu tweet bunun göstergesi.

Okan'in dedigi su Ermeni cocuk baya skorer ama bunlari 15 milyon euro'dan ucuza alamazsin gibi duruyor.
Dün tesadüfen bir Ermenistan gezi videosu izledim. Az çok tahmin ediyor olmama rağmen, Ermenilerin karşısındaki insanın Türk olduğunu anladıkları anda yüzlerinde nasıl bir nefret ifadesi oluştuğuna inanamadım. Dünyada Türklere karşı başka hiçbir ülkede benzer bir durumun yaşanmayacağına eminim. Son Karabağ savaşından sonra olay çok farklı bir hale gelmiş. O yüzden herhangi bir Ermeni futbolcunun ismi bile geçmemeli; parayla filan da ikna edilemezler...

Dün tesadüfen bir Ermenistan gezi videosu izledim. Az çok tahmin ediyor olmama rağmen, Ermenilerin karşısındaki insanın Türk olduğunu anladıkları anda yüzlerinde nasıl bir nefret ifadesi oluştuğuna inanamadım. Dünyada Türklere karşı başka hiçbir ülkede benzer bir durumun yaşanmayacağına eminim. Son Karabağ savaşından sonra olay çok farklı bir hale gelmiş. O yüzden herhangi bir Ermeni futbolcunun ismi bile geçmemeli; parayla filan da ikna edilemezler...
Türkiye'de ermeni ve israilli futbolcu olmaz artk. O dönem bir 50-100 sene falan uzakta görünüyor. Baska adam yokmus gibi onlarin oyuncularini almayalim. Bu iki millet bizden onlardan nefret ettigimizden daha cok nefret ediyor.

GD6ojkPW4AEms3O

ya şu adamın değerini hala tam olarak anlayamadı taraftar korkum şu ki bu futbol devam ederse anlayamayacaklarda

bazen burada çok sert giriyorum konuya ama hak ediyorlar muhataplarım

iyi kadro ile ismailde yenilmiyor kolay kolay
hocalık fazla birşey yok
hocanın işi takımı 90 dakika zımba gibi yapıp futbolcuları motive etmek
ve bir oyun planı görmek
aslında oyun planıda bir takım 30 metrede oynarsan en önde ki topçuyla en arkada ki adam çoğu sorunu çözüyorsun kalitede işin içinde olduğunda

hoca ne takımı 90 dakika zımba gibi tutabiliyor
ne motive edebiliyor
nede 30 metrede oynatabiliyor

olay o kadroyu kurabilmekde asıl
bunu ya koç gibi çok paralara yaparsın yada erden timur gibi imkansızlıklar içinde

BU ADAMA SAHİP ÇIKACAĞIZ KARDEŞİM LAMİ CİMİ YOK!!!!

İsviçre ligini farmers league'e çevirmiş top kapma istatistikleri de çok iyi görünüyor. 25 yaşında kaç isterler acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt