- 1 Mayıs 2018
- 57.205
- 47.996
- 3.873
samiyenhaber çok pis sızmış fblilerin içine
ayetullah bu çıkmasın
resmen inlerine girmiş
hani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
samiyenhaber çok pis sızmış fblilerin içine
ayetullah bu çıkmasın
resmen inlerine girmiş
"Ben demistim" demek bir cok bilmislik gostergesi bence. Bu tur laflardan uzak durmak lazim. Kim bilir daha neler dedin ve belki de haksiz ciktin. Gidip de millet de o laflari mi cikarsin? Sonra desinler " Sen demistin" diye.Bunu soyledik diye (baya baya once bu arada) ne laflar yedik burada...
Yapilan transferlerin cogu uzun zaman oynayamadi simdi de form bulamadilar bulsalarda takima/sisteme uygunluklari sorgulanir duzeyde.. Bu transferleri yapan, basta Erden Timur ve Okan Buruk, hepsinin sorumlulugundadir bu fiyasko. Mali bilancosu da oldukca agir.
"Ben demistim" demek bir cok bilmislik gostergesi bence. Bu tur laflardan uzak durmak lazim. Kim bilir daha neler dedin ve belki de haksiz ciktin. Gidip de millet de o laflari mi cikarsin? Sonra desinler " Sen demistin" diye.
Guendouzi yerli statüsünde mi oynayacak renkdaşımLazio'dan çekmemiz gereken paket:
![]()
Cok gereksiz laflar.Degil, vurgudur. Sen ne dersen ne bu arada cunku sen anlamak istedigini almissin. Ben dedim ki, bunlari dedik ve tepki gorduk. O nedenle, anlamsiz bir cevapta bulunmussun. Dilersen zamani geri alalim ?
Kamada olayi ciddi gibi