Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bizden biri.

1705360864477.webp

Kamada alırım uygunsa.
Eğer kulübü ile anlaşıyor isem Angelino tutarım.
Hücumu

Kerem Kamada barış olarak kurgular en uca da ikardiyi koyarım. 24. Şampiyonluğu arkama yaslanır izlerim

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şöyle bir fikstüre baktım.

eylül başında deplasmanda g.antep'i yendiğimiz maçtan beri yalnızca 4-0'lık alanya maçında rahat edebilmişiz. geri kalan bütün maçlar bıçak sırtı geçti.

oyun düzelmeli. böyle sezon bitmez.

Aslinda kamada yi da istemiyom da ama free alabiliyosak (sezon sonu) ve maasi da abartili degilse gelsin

Simdi istesek lazio kac bons ceker acaba

Ziyech ayrılıyor diyor Arabistan'dan teklifler Chelsea'ye gitmiş.

Rıdvan tempolu ve hızlıysa gelsin şöyle bişey yapabiliz

Muslera
Boey Davinson Abdülkerim Rıdvan
Torreira Transfer
Barış Transfer Kerem
İcardi

Böyle bişey yapabiriz güzelde olur Zaha Ziyech Ndombele tete den en az üçünü şutlayıp 1 adet 10 numara 8 numaraya taş gibi oluruz

Burhancan Terzi: "Okan hoca, Erden Timur ve Ayhan Akman maç sonu 1.5 saat toplantı yaptılar Cenk Ergün maçtaydı ama toplantıda yoktu acaba bu 3'ü toplantıdayken başka bir görevde miydi bilmiyorum tabi transfer konusunda çok etkin olduğunu söyleyemeyiz."

Burhancan Terzi: "İtalya tarafında bir hareket olduğunu ve 10 numaranında burdan alınacağına yönelik çok sayıda bilgi geldi."

Burhancan Terzi: "Pasalic 10 numara yanında pek çok mevkide de oynayabilen bir oyuncu."

Burhancan Terzi: "Pasalic ismini Yakup ve Samiyen haberde girdi fakat doğrulama yaptığımda hayır cevabı geldi o konuda şöyle olduğunu düşünüyorum Pasalic konusunda bir yoklama oldu."

Burhancan Terzi: "İtalya'da ki 10 numara konusunda listenin ilk sırasında Kamada olduğunu söyleyebilirim."

Burhancan Terzi: "Galatasaray satmadan oyuncu alamıyor limit, ffp, UEFA ya da başka konudan değil sıcak paradan dolayı yapılamıyor Nelsson ve Boey satılmadığı sürece bonservisiyle kimsenin alınma imkanı yok."

Burhancan Terzi: "Kamada kiralık olarak olabilir."

Burhancan Terzi: "Okan hoca, Erden Timur ve Ayhan Akman maç sonu 1.5 saat toplantı yaptılar Cenk Ergün maçtaydı ama toplantıda yoktu acaba bu 3'ü toplantıdayken başka bir görevde miydi bilmiyorum tabi transfer konusunda çok etkin olduğunu söyleyemeyiz."

Burhancan Terzi: "İtalya tarafında bir hareket olduğunu ve 10 numaranında burdan alınacağına yönelik çok sayıda bilgi geldi."

Burhancan Terzi: "Pasalic 10 numara yanında pek çok mevkide de oynayabilen bir oyuncu."

calciomercato ve ertan yazmasa, yine yazamiyacak kolpator

Safa Kaan: "Pasalic ne 10 ne 8 ne de 6 numara ben daha çok 3'lü orta sahada daha başaralı olabileceğini düşünüyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt