- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
C) Transfer Şikesi30 olmasa da 20 milyona satarlardı bence rahat. Salai denen şabanı 15 milyona satmak nedir yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
C) Transfer Şikesi30 olmasa da 20 milyona satarlardı bence rahat. Salai denen şabanı 15 milyona satmak nedir yav
Alihanın ajdarı tokatladığı gibi ifb yi tokatlayacak transferler yapmamız lazım7877 mesajın yarısı alihan fotoğrafı. Yönetim uyuma transfer yap.
Orası öyle ama biz de satma işini beceremiyoruz bunu da kabullenmek lazım ve artık bu konuda gelişmemiz lazımC) Transfer Şikesi
Şimanskinin 2 gömlek üstü gibi duruyor videoda ben beğendim. Oyun tarzı ihtiyacımız olan profilmiş. Fakat gelmek istemiyormuş.
Başak,rize,sivas deplasmanlarına 9 puan yazdım bile. Hem de kurdeleli hediye 9 puanİlk 11'i zor toplayan Trabzon'u yendiğimizi düşünün puan farkı sadece 2 olarak devam edecek.
Bu süreçte fenerin gideceği deplasmanlar: Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir, Antalyaspor, Rizespor, Sivasspor hadi Anadolu kulüplerini geçelim Trabzon berabere kaldı biz yendik +3 puan ve ikili averajdan dolayı 4 puan öne geçmiş oluyoruz.
Trabzonspor maçı sezonun final maçı olacak açıkçası oraya kadar 2 transfer bitirip rotasyona ekleyip rahat galibiyet alamazsak elimizle şampiyonluğu vermek istediğimizi anlarım.
O yüzden onları saymadan Ts 1 puan bizim maça 0 puan toplamda 5 puan kayıp yazdım. Bizim Trabzon maçı final olur yenersek %51 şampiyon oluruz yenilirsek 5 puana çıktığı taktirde dediğin takımların maçları satma durumundan dolayı %20'e iner.Başak,rize,sivas deplasmanlarına 9 puan yazdım bile. Hem de kurdeleli hediye 9 puan
Bu videolar hızlandırılmış ve yapay zekayla yapılmış bence.
Aha da kanıt
Bu fikstür hesaplarına hiç bir zaman inanmıyorum. Dün gördük nerdeyse yenemiyorduk, her maç kendi özelinde farklı senaryolara açıkO yüzden onları saymadan Ts 1 puan bizim maça 0 puan toplamda 5 puan kayıp yazdım. Bizim Trabzon maçı final olur yenersek %51 şampiyon oluruz yenilirsek 5 puana çıktığı taktirde dediğin takımların maçları satma durumundan dolayı %20'e iner.
Düşme potası geçen seneki kadar rahat olmayacak İstanbulspor hariç düşecek 3 takımı kimse tahmin edemez Adana Demirspor bile küme düşme ihtimali var hatta hem biz hem fenerin puan kaybı yaşayabileceği maçlarda gelecek.Bu fikstür hesaplarına hiç bir zaman inanmıyorum. Dün gördük nerdeyse yenemiyorduk, her maç kendi özelinde farklı senaryolara açık
Şimanskinin 2 gömlek üstü gibi duruyor videoda ben beğendim. Oyun tarzı ihtiyacımız olan profilmiş. Fakat gelmek istemiyormuş.
Bitiriş harici benziyor ama daha iyisi sanki. Tecrübe farkı olabilir fakat bu çok daha yetenekli gibi. 15 e şimansı alacağıma bunu alabilirdim. Ama video harici hiç izlemedim o sebeple çok para.Szymanskiyle kıyaslanmamali çok farklı profiller gibi duruyor .bir kere bu herifin dribblingi ve çalım yeteneği çok iyi ama bitiriciligi şutları zayıf gibi..Bir de szymanski oyun içinde çok faydalı topçu savunma yardımı boş alan koşuları millet fred diyor da bence en önemli adamı kuşların..
Malum takıma karşı son raddeye kadar hiç bir anadolu takımı maça asılmaz. Bu sezon 2011 'in 5 katı bir sezonDüşme potası geçen seneki kadar rahat olmayacak İstanbulspor hariç düşecek 3 takımı kimse tahmin edemez Adana Demirspor bile küme düşme ihtimali var hatta hem biz hem fenerin puan kaybı yaşayabileceği maçlarda gelecek.
Lig çetinleştikçe hem Avrupa hem ligde oynayıp fiziksel olarak daha iyi kalan takım şampiyon olur.
Asılacaklar asılmayan kendini kümede bulur aynı şekilde bize karşıda asılacaklar öyle kolay geçmeyecek hiçbir zaman geçmez. Ligin ilk yarıları genelde kolay geçer maç satacak olanlar satar ama düşme hattı ne kadar yakınsa o kadar kemik sesleri gelecek.Malum takıma karşı son raddeye kadar hiç bir anadolu takımı maça asılmaz. Bu sezon 2011 'in 5 katı bir sezon
Bizim ligdeki azıcık sivrilen milli takıma uğruyor zaten bi hocam milli takımda oynaması çok kıstas olmamalıAvrupa tecrübesi edinmiş 22 yaşında milli takıma kadar yükselmiş yerli sol bek.
Rıdvan Türkiye liginde de çok genç yaşında iyi bir performans gösterdi.
Bence gayet iyi bir transfer olur.
Bitiriş harici benziyor ama daha iyisi sanki. Tecrübe farkı olabilir fakat bu çok daha yetenekli gibi. 15 e şimansı alacağıma bunu alabilirdim. Ama video harici hiç izlemedim.
Son haftalarda maçları denk gelirse asılırlar maçlara belki. Yoksa hiç beklentim yok çok pis bir sezonAsılacaklar asılmayan kendini kümede bulur aynı şekilde bize karşıda asılacaklar öyle kolay geçmeyecek hiçbir zaman geçmez. Ligin ilk yarıları genelde kolay geçer maç satacak olanlar satar ama düşme hattı ne kadar yakınsa o kadar kemik sesleri gelecek.