Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 11'i zor toplayan Trabzon'u yendiğimizi düşünün puan farkı sadece 2 olarak devam edecek.

Bu süreçte fenerin gideceği deplasmanlar: Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir, Antalyaspor, Rizespor, Sivasspor hadi Anadolu kulüplerini geçelim Trabzon berabere kaldı biz yendik +3 puan ve ikili averajdan dolayı 4 puan öne geçmiş oluyoruz.

Trabzonspor maçı sezonun final maçı olacak açıkçası oraya kadar sol bek + 10 numara 2 transfer bitirip rotasyona ekleyip rahat galibiyet alamazsak elimizle şampiyonluğu vermek istediğimizi anlarım.

Fikstür bu kadar olumluyken şampiyonlukta yarıştığın rakibine deplasmanda yenilmemiş ikili averaj için fırsatı ele geçirmişken 11.01.2024'de açılmış transfer döneminde 6 saat sonra 17.01.2024'e gireceğimizi düşünürsek boşa kaybedilen günler olarak umarım kalmaz.

İlk 11'i zor toplayan Trabzon'u yendiğimizi düşünün puan farkı sadece 2 olarak devam edecek.

Bu süreçte fenerin gideceği deplasmanlar: Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir, Antalyaspor, Rizespor, Sivasspor hadi Anadolu kulüplerini geçelim Trabzon berabere kaldı biz yendik +3 puan ve ikili averajdan dolayı 4 puan öne geçmiş oluyoruz.

Trabzonspor maçı sezonun final maçı olacak açıkçası oraya kadar 2 transfer bitirip rotasyona ekleyip rahat galibiyet alamazsak elimizle şampiyonluğu vermek istediğimizi anlarım.
Başak,rize,sivas deplasmanlarına 9 puan yazdım bile. Hem de kurdeleli hediye 9 puan

Başak,rize,sivas deplasmanlarına 9 puan yazdım bile. Hem de kurdeleli hediye 9 puan
O yüzden onları saymadan Ts 1 puan bizim maça 0 puan toplamda 5 puan kayıp yazdım. Bizim Trabzon maçı final olur yenersek %51 şampiyon oluruz yenilirsek 5 puana çıktığı taktirde dediğin takımların maçları satma durumundan dolayı %20'e iner.

tam formu olan icardi, fizik gücü hazır zaniolo-premier ligten geliyor buradan muhakkak daha iyi olacaktır- ortalama üstü klas bir on/sekizbuçuk numara tekrar umutlanmamızı sağlayabilir ancak gerçekten iğrenç top oynuyoruz..

O yüzden onları saymadan Ts 1 puan bizim maça 0 puan toplamda 5 puan kayıp yazdım. Bizim Trabzon maçı final olur yenersek %51 şampiyon oluruz yenilirsek 5 puana çıktığı taktirde dediğin takımların maçları satma durumundan dolayı %20'e iner.
Bu fikstür hesaplarına hiç bir zaman inanmıyorum. Dün gördük nerdeyse yenemiyorduk, her maç kendi özelinde farklı senaryolara açık

Bu fikstür hesaplarına hiç bir zaman inanmıyorum. Dün gördük nerdeyse yenemiyorduk, her maç kendi özelinde farklı senaryolara açık
Düşme potası geçen seneki kadar rahat olmayacak İstanbulspor hariç düşecek 3 takımı kimse tahmin edemez Adana Demirspor bile küme düşme ihtimali var hatta hem biz hem fenerin puan kaybı yaşayabileceği maçlarda gelecek.

Lig çetinleştikçe hem Avrupa hem ligde oynayıp fiziksel olarak daha iyi kalan takım şampiyon olur. Geçen sene kimsenin tahmin etmediği İstanbulspor ve Giresunspor'un fenerden puan alması bizi şampiyon yaptı yine 2. yarı düşme hattına göre tamamen kapanıp 1 puan için sonuna kadar mücadele eden takımlar olacak.

Şimanskinin 2 gömlek üstü gibi duruyor videoda ben beğendim. Oyun tarzı ihtiyacımız olan profilmiş. Fakat gelmek istemiyormuş.

Szymanskiyle kıyaslanmamali çok farklı profiller gibi duruyor .bir kere bu herifin dribblingi ve çalım yeteneği çok iyi ama bitiriciligi şutları zayıf gibi..Bir de szymanski oyun içinde çok faydalı topçu savunma yardımı boş alan koşuları millet fred diyor da bence en önemli adamı kuşların..

Szymanskiyle kıyaslanmamali çok farklı profiller gibi duruyor .bir kere bu herifin dribblingi ve çalım yeteneği çok iyi ama bitiriciligi şutları zayıf gibi..Bir de szymanski oyun içinde çok faydalı topçu savunma yardımı boş alan koşuları millet fred diyor da bence en önemli adamı kuşların..
Bitiriş harici benziyor ama daha iyisi sanki. Tecrübe farkı olabilir fakat bu çok daha yetenekli gibi. 15 e şimansı alacağıma bunu alabilirdim. Ama video harici hiç izlemedim o sebeple çok para.

Düşme potası geçen seneki kadar rahat olmayacak İstanbulspor hariç düşecek 3 takımı kimse tahmin edemez Adana Demirspor bile küme düşme ihtimali var hatta hem biz hem fenerin puan kaybı yaşayabileceği maçlarda gelecek.

Lig çetinleştikçe hem Avrupa hem ligde oynayıp fiziksel olarak daha iyi kalan takım şampiyon olur.
Malum takıma karşı son raddeye kadar hiç bir anadolu takımı maça asılmaz. Bu sezon 2011 'in 5 katı bir sezon

Malum takıma karşı son raddeye kadar hiç bir anadolu takımı maça asılmaz. Bu sezon 2011 'in 5 katı bir sezon
Asılacaklar asılmayan kendini kümede bulur aynı şekilde bize karşıda asılacaklar öyle kolay geçmeyecek hiçbir zaman geçmez. Ligin ilk yarıları genelde kolay geçer maç satacak olanlar satar ama düşme hattı ne kadar yakınsa o kadar kemik sesleri gelecek.

Avrupa tecrübesi edinmiş 22 yaşında milli takıma kadar yükselmiş yerli sol bek.
Rıdvan Türkiye liginde de çok genç yaşında iyi bir performans gösterdi.
Bence gayet iyi bir transfer olur.
Bizim ligdeki azıcık sivrilen milli takıma uğruyor zaten bi hocam milli takımda oynaması çok kıstas olmamalı

Bitiriş harici benziyor ama daha iyisi sanki. Tecrübe farkı olabilir fakat bu çok daha yetenekli gibi. 15 e şimansı alacağıma bunu alabilirdim. Ama video harici hiç izlemedim.

Zimanski şöyle adam geçse abartmıyorum 30-40 milyona satarlar ..Bu çocuğun tavanı çok daha yüksek gibi duruyor ..Tabi ben de maçını izlemedim hatta varlığından bugün haberim oldu

Asılacaklar asılmayan kendini kümede bulur aynı şekilde bize karşıda asılacaklar öyle kolay geçmeyecek hiçbir zaman geçmez. Ligin ilk yarıları genelde kolay geçer maç satacak olanlar satar ama düşme hattı ne kadar yakınsa o kadar kemik sesleri gelecek.
Son haftalarda maçları denk gelirse asılırlar maçlara belki. Yoksa hiç beklentim yok çok pis bir sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt