- 30 Temmuz 2009
- 12.327
- 6.577
- 1.823
Bakasetas ile 1,5+1 yıllık sözleşme fena olmaz aslında. Garanti adam. Ne alacağın belli, ne vereceği belli. Sezon ortasında riske gerek yok bence. Yazın yeterince riske girdik Ndombele'ler Ziyech'lerle...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an sadece gurme taraftar onlineKonuya çok mantıklı postlar atılmakta beğenmelere yetişemiyom, noluyor yaw.
Kimse beğenmiyor bu çocuğu.
Kabul etmez sözleşmesinin bitmesine 6 ay kaldı şu an resmi olarak bir kulübe imza atabilir muhtemelen en iyi şartları isteyecek imza parasıyla beraber 2.5 + 1 yıl ya da direk 3.5 yıllık sözleşme istiyordur.Bakasetas ile 1,5+1 yıllık sözleşme fena olmaz aslında. Garanti adam. Ne alacağın belli, ne vereceği belli. Sezon ortasında riske gerek yok bence. Yazın yeterince riske girdik Ndombele'ler Ziyech'lerle...
"Taş kalbinin çöllerinde
Sevmek nedir öğrenirken
Saçlarının gölgesinde
Ölmek ne güzeldi"
Yiğit çıksana Orhan renktaşın hesabından kardeşimAvrupa tecrübesi edinmiş 22 yaşında milli takıma kadar yükselmiş yerli sol bek.
Rıdvan Türkiye liginde de çok genç yaşında iyi bir performans gösterdi.
Bence gayet iyi bir transfer olur.
Mertim forumun sonradan gurmesi olarak çare BakasetasssssKonuya çok mantıklı postlar atılmakta beğenmelere yetişemiyom, noluyor yaw.
Onu sene başında çok söyledikKamada'yı istiyorum nedense.
Seviyorum çekik gözlüleri![]()
Dertlerimin dermanı ol
Hani zaham nerde bu listede
Otobüsün olayım anammmmDertlerimin dermanı ol
Bakaseetaaas
KosticBu kim ln