Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rafa Silva hakkında 1 haber var o da Benfica ile sözleşme yenilemeyeceğini açıklamıştı Hakan'ım bonservissiz 1 şekilde gidecek gittiği takıma Benfica'da planını buna göre yaptı..

Imza parasi ile herifin kafasini karistiralim, sezon sonu free bons ile gelsin. Bence baya iyi is yapmis oluruz.

Kamada'yı isterim Mertens'in yaptığı işleri yapabilecek bir isim bize böyle bir oyuncu lazım. Orta saha ve forvet bağlantısını kurabilir bildiğim kadarıyla mücadele gücü de fena olmayan bir isim iş yapar bence.
Mertensten iyi futbolcu bulabiliriz ama Merteens gibi hırslı ve sorumluluk alan birini zor buluruz. Kamada biraz silik bir adam gibi aklımda kalmış sanki.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kamada’nın İtalya performansı düşündürücü, Almanya Ligi’nde Angelino da 10 asist yapıyor o sebeple bir kriter olarak alınmayabilir.

Pasalic yıllardır İtalya ligi’nde düzenli oynayan bir oyuncu, bizim lige daha uygun.

Dolayısıyla Pasalic’in başarısız olma ihtimalini oldukça düşük görmekle birlikte, aradığımız yaratıcılık da kendisinde yok.

İki isim de pek içime sinmedi. Anlaşılan yine para yok.. Bu transfer döneminden umutluydum aslında, hayırlısı..

Kamada’nın İtalya performansı düşündürücü, Almanya Ligi’nde Angelino da 10 asist yapıyor o sebeple bir kriter olarak alınmayabilir.

Pasalic yıllardır İtalya ligi’nde düzenli oynayan bir oyuncu, bizim lige daha uygun.

Dolayısıyla Pasalic’in başarısız olma ihtimalini oldukça düşük görmekle birlikte, aradığımız yaratıcılık da kendisinde yok.

İki isim de pek içime sinmedi. Anlaşılan yine para yok.. Bu transfer döneminden umutluydum aslında, hayırlısı..
italyada pek kıstas olmayabilir pandev , joa pedro hatta mertens gibi o ligde ki skorer adamlar bile burda o kadar skor üretemedi

Sezon basi transferlerin neredeyse hepsi fiyaskoyken ben de umutluydum ama Okan hoca bile umutsuz, caresiz konusmus transfer konusunda. Burhan Can kulupte 1 top a4 kagidi alacak para yok diyor. Ben cidden anlamiyorum en azindan Zaha hadi Araplari gectim İngiltere orta sira takimlara 4-5 milyona satilamaz mi? Oliviera İtalya orta sira takimlara 2-3 milyona satilamaz mi? En azindan bunlardan bir para gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt