Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pasalic ve Kamada'yi soranlar var, cevap olarak bizde Soliveira ve Tanguy diye bi orta saha var. Yönetim herhalde bu ikisinden daha verimsiz oyuncu arasa bulamaz diye düsünüyorum.

her ilgilendiğimiz futbolcunun skill videosunda muhakkak 3-4 tane şöyle ortasahadan zımba gıbı çakıp gol attığı pozisyonları var

bize gelince bıraktım golü o zımbalıkda şutlarını bile göreniyoruz

ne acı
içi geçmiş topçular aldığımız için olabilir mi renkdaş 24 yaşında italyan aygırı getirdmi gayette ortasahadan zımbalıyor

15 milyon € zaha total maliyet
14 milyon € tete total maliyet
3.5 milyon ziyech total maliyet

bunların menajer komisyonlarını da sayarsan 40 milyon € işte

haaa daha bonservis vermedik bi de bonservis verip kazıklansaydık 40 x3 olurdu bize maliyetleri

Zaha
Tete
Ndombele
Ziyech
Angelino

Bu sezon izlemesek 2023 yazına dönsek ndombele dışında bu isimlere karşı çıkacak insan az olur belki biraz fp açısindan ziyeche. Kağıt üstünde iyi transferler yaptık olmadı

Icardinin eksikliği torreiranin yanına bir adam bulamamiz da bu isimleri aşağı çekti kabul etmek lazim

15 milyon € zaha total maliyet
14 milyon € tete total maliyet
3.5 milyon ziyech total maliyet

bunların menajer komisyonlarını da sayarsan 40 milyon € işte

haaa daha bonservis vermedik bi de bonservis verip kazıklansaydık 40 x3 olurdu bize maliyetleri
"Keremin kalenin içinden kaçırdığı gollerin degeri = paha biçilemez"
Mastercard reklamı

Feramuz foruma küsmüş azizim, ortada yok, işin tuhafı Recep Timur da arazi. İkisinin de yakın zamanda kaybolmaları tuhaf :unsure:
Bu Feyamuz Ne zaman Konyaspor bizle veya Fbyle oynarsa ortalıktan kayboluyo reis yav :D 1 de üstüne 7-1lik skordan sonra geri gelmeyi daha çok ertelemiştir bence bu reis yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt