- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Pasalic ve Kamada'yi soranlar var, cevap olarak bizde Soliveira ve Tanguy diye bi orta saha var. Yönetim herhalde bu ikisinden daha verimsiz oyuncu arasa bulamaz diye düsünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keremin muadilini 40 milyondan aşşağı alamayacağımıza göre pas
Marek HeinzAlmanya ve İtalya ligi kıstas olmayabilir ha?
içi geçmiş topçular aldığımız için olabilir mi renkdaş 24 yaşında italyan aygırı getirdmi gayette ortasahadan zımbalıyorher ilgilendiğimiz futbolcunun skill videosunda muhakkak 3-4 tane şöyle ortasahadan zımba gıbı çakıp gol attığı pozisyonları var
bize gelince bıraktım golü o zımbalıkda şutlarını bile göreniyoruz
ne acı
Futbolda her an her şey olabiliyor. Dragusin örneği taze. Merih juvedeyken oraya buraya kiralanan bir topcuyduPuertas’ı pandemide ucuza orta saha ararken keşfetmiştim. Vay be. 10 mu olmuş bu adam.
Bu kadronun hepsi saglam olsun iyi is yaparMus
Boey - Apo - Davinson - Ridvan
Torreira - Pasalic
Ziyek - Kamada - Kerem
ico
Pasalicin mevki ne ağabey?Hem Pasalic hem Kamada gelir mi ki?
Atalanta salmaz gibi
Ikisi birden gelmez
Düşünsenize @Naci Liboş @Feramuz Kayalar @Oral Sever nakliye aracındaki malları depoya taşıyorlar, ben ise damda kuşumu uçuruyorum. En çok parayı da ben alıyorum, kuşum daha da uçuyor.
Haksız mıyım @Murat Durmaz![]()
"Keremin kalenin içinden kaçırdığı gollerin degeri = paha biçilemez"15 milyon € zaha total maliyet
14 milyon € tete total maliyet
3.5 milyon ziyech total maliyet
bunların menajer komisyonlarını da sayarsan 40 milyon € işte
haaa daha bonservis vermedik bi de bonservis verip kazıklansaydık 40 x3 olurdu bize maliyetleri
Bu Feyamuz Ne zaman Konyaspor bizle veya Fbyle oynarsa ortalıktan kayboluyo reis yavFeramuz foruma küsmüş azizim, ortada yok, işin tuhafı Recep Timur da arazi. İkisinin de yakın zamanda kaybolmaları tuhaf![]()
8Pasalicin mevki ne ağabey?