Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1705434459031.webp

Geçmiş sayfalarda Kerem A. na çöp diyip Tete' li ilk 11 yazanlar gördüm; Allah akıl fikir versin, demekten kendimi alamadım, kusura bakmasınlar...Az süre almışken pek bir şey demek istemiyordum da artık bu da mazeret olmaktan çıktı; ne zaman top oynayacak bu çocuk?..Genç, genç deniyor; çok genç de sayılmaz, Kerem ile aralarında 1.5 yaş bile fark yok...

Kadrodaki kanat oyuncularından verim alabilmek için 4-3-3 e geçmek kesin bir mecburiyet. 4-2-3-1 kanadı rolünü oynayabilecek Barış dışında oyuncumuz yok; o da belki...

4-3-3 dizilişinde kanat-forvet rotasyonu için öncelik sıralamam;

1. Kerem A.
2. Zaha
3. Ziyech
4. Barış

Tete' ye bir talip çıksa da olası en az zararla paketlense keşke, yerine transfer yapılmasa da olur. Ziyech-Zaha dan birisi de giderse transfer gerekir tabii...

Napoli bildiğim kadarıyla Davinson’u istiyordu Calcio Mercato yazmıştı bir ara

Şöyle bir açıklamayi bizimkiler yapar diye ödüm bokuma karışıyor

Şaka maka bu sene yaptığımız tek tutan transfer Davinson onu da oynatmak için takımın en iyi oyuncularından birini kesmek zorunda kalıyoruz. Aldığımız hücum oyuncularının hepsinin dandik çıkması da baya büyük beceri hakkaten bari 1 tanesi tutsaydı takım gene Kerem'in ayağına bakıyo.

Şaka maka bu sene yaptığımız tek tutan transfer Davinson onu da oynatmak için takımın en iyi oyuncularından birini kesmek zorunda kalıyoruz. Aldığımız hücum oyuncularının hepsinin dandik çıkması da baya büyük beceri hakkaten bari 1 tanesi tutsaydı takım gene Kerem'in ayağına bakıyo.
O ayak uzaya vuruyor topu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt