Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Dinç: "Boey ile ilgili çok fazla şey konuşuluyor ama Boey 2. yarı Galatasaray'da kalacak."

Gökhan Dinç: "Galatasaray'da transfer konusunda dümenin başında Erden Timur var. Mehmet Özbek şu an için yok, Cenk Ergün desteklemeye devam edecek herhangi bir mevki değişikliği yok. Erden Timur transfer tam ve tek yetkili olarak devam ediyor."
Ne mehmet ozbeki yav. O adam floryanın kapısından geçerse futbol izlemeyi bırakırım şahsen

Bu Faslılar milli takımı diğerlerinden daha çok sahipleniyor Ziyech'de Afcon var diye sonlara doğru ufaktan yan çizmiş olabilir kalırsa iyi oynar bence.

Haluk Yürekli: "Boey ile sözleşme uzatmalarda serbest kalma bedeli konusunda anlaşmazlık var menajeri düşük tutmak istiyor yoksa maaş konusunda sıkıntı yok. Önümüzdeki günlerde ortak bir payda da buluşulursa sözleşme uzatılabilir."

Gökhan Dinç: "Galatasaray'ın transfer listesinde Bakasetas'ın ismi yok karşı taraf teklif etmiş ama Okan Buruk'da Bakasetas'ı istememiş."

8-10 sol kanat , keremde yerine geçsin sağ kanata deviremiyecegimiz takım yok

Gökhan Dinç: "Galatasaray kulübüne Ziyech ile ilgili resmi teklif geldi hatta durumunu soran kulüplerde var fakat hem kanat hem 10 numara oynayabildiği için Okan hoca kesinlikle göndermek istiyor. Ziyech ligin 2. yarısında Galatasaray'da kalacak."
Komik bir durum.

Şansımıza edeyim afrika kupasina giden adamlarimiz bide en sonuncu gruba düşmüşler. Elenseler bile yine gruplarin bitmesi gerekecek dönmeleri için

Gökhan Dinç: "Galatasaray'ın transfer yapabilmesi için limit açması gerekiyor limit açmak için oyuncu maaşlarından çıkmak gerekiyor ilk olarak Angelino ile yollar kesin olarak ayrılıyor belli bir noktaya kadar gelindi."

Gökhan Dinç: "Galatasaray 1 tane yabancı sol bek konusunda ısrarcı aradıkları istedikleri bir sol bek için hummalı bir çalışma var isim bilmiyorum ama Rıdvan Yılmaz'a yapılan ilk kiralık + 4 m euro satın alma opsiyonlu teklifin reddedildiğini söylemiştim 2'nci bir teklifte henüz yapılmadı."

Gökhan Dinç: "Galatasaray'ın transfer yapabilmesi için limit açması gerekiyor limit açmak için oyuncu maaşlarından çıkmak gerekiyor ilk olarak Angelino ile yollar kesin olarak ayrılıyor belli bir noktaya kadar gelindi."
1705437539884.webp

CLe kaldigimizdan sonra hani limit acayip acilmisti? Erden Timur bu sezon 220 milyon € mu ne gelirimiz olacak diyordu. O gelir ile nasil limit sorunumuz oluyor?

Gökhan Dinç: "Yabancı sol bek konusundaki gelişmeye göre Rıdvan konusu şekillenecek hatta 2'si birden transfer edilebilir."

Akturkogluna laf edenleri bir gram anlamiyorum. Abi tamam son vuruslarda sacmaladigi oluyor bazen oyundan koptugu ve sacma top kayiplari oluyor ama bu cocuk dibine kadar Galatasarayi yasayarak cok iyi skor uretiyor. Bu sezon en ölü hali, denenmedigi mevki kalmayan hali bile 8 gol 8 asist. Gecen sene 10 gol 14 asist

25 yasinda piril piril Turk genci. Icardinin en iyi anlastigi adam. Ne yapmali nasil kabul ettirecek kendini bu cocuk ben gercekten anlamiyorum

Kerem disindaki kanatlar;

Geldiginden beri calim atamayan, surekli kusen, gram katkisi olmayan mutsuz Zaha

Et mi balik mi tavuk mu saman mi belli olmayan su ana kadar saman performansi veren en ufak katkisi olmayan Tete

Tripli yuzu gulmez kosmaz kendini Maradona sanan saman alevi gibi oyunu olan Ziyech

Mukemmel fizik guc olsa da Kerem gibi mac kazandiracak oyuncu olmayan ancak joker olabilecek Baris

Sunlar icinde Kereme tapilmasi gerek yahu bu kadar insafsiz olmayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt