Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakter yönünden problemi yok o belli ama bizim lige gelen ingiliz topçu sendromu yaşıyor sanki ingilterede uzun süre yaşadığı için.
Hem o hem de adam neredeyse kariyeri boyunca Palace gibi topu sürekli rakibe veren ve öyle oynayan bir takımdan topa sahip olan ve defansı açması gereken bir takıma da geliyor bunun da ciddi sıkıntısını yaşıyor bence.

Kesinlikle durumun özeti bu düzelecek ama bence er yada geç
Ondan şüpheliyim çünkü patlayıcılık özelliği 28-30 yaşından sonra geriler. Mesela kerem aktürkoğlu da tekniğini geliştirmezse birkaç yıla çok düşecek. Tuncay şanlının tek özelliği patlayıcılıktı yanlışım yoksa 31-32 yaşında futbolu bıraktı. Zaha' nın tekniği ve zekası daha iyi ama patlayıcılığa dayalı oynamaya alışmış, belki de futbolunu değiştirmeli

Karakter yönünden problemi yok o belli ama bizim lige gelen ingiliz topçu sendromu yaşıyor sanki ingilterede uzun süre yaşadığı için.
Harry Kewell'da epl'den geldi çatır çatır oynadı. Katkı verecekse 6 aydır kendisini belli ederdi. Takım oyuncusu olabilmek biraz duygusal zeka isteyen birşey. Mertens, Sergio gibi hızlıca takımın bir parçası olmasını beklerdim ama yıldız oyuncu kafasında halen daha.

Harry Kewell'da epl'den geldi çatır çatır oynadı. Katkı verecekse 6 aydır kendisini belli ederdi. Takım oyuncusu olabilmek biraz duygusal zeka isteyen birşey. Mertens, Sergio gibi hızlıca takımın bir parçası olmasını beklerdim ama yıldız oyuncu kafasında halen daha.
Evet kewell biraz farklıydı ama uzun süre premier ligde oynayan ingilizleşmiş topçular ve ingiliz topçular lig dışına çıkınca sudan çıkmış balığa dönüyor genelde. Özellikle bizim ülkeye adapte olmakta zorlanıyor ingiliz ve ispanyol topçular. Güney amerikalılar mesela çok rahat uyum sağlıyor hemen

Zaha için şöyle düşünelim ligin bitmesine 3.5 ay kaldı lig başlayalı maçlar başlayalı 6 ay oldu bunun 1.5-2 sayı sakatlık desek Ekim-Kasım sakatlık çıkışı performans tutturamaması normal denir fakat Aralık ve Ocak ayı rakiplere karşı ciddi üstünlük kurması lazımdı.

Sivasspor maçında Alaaddin ve Kayseri maçında Gökhan Sazdağı'na karşı üstünlük kuramıyorsa sabredilecek bir tarafı kalmamıştır.

Ondan şüpheliyim çünkü patlayıcılık özelliği 28-30 yaşından sonra geriler. Mesela kerem aktürkoğlu da tekniğini geliştirmezse birkaç yıla çok düşecek. Tuncay şanlının tek özelliği patlayıcılıktı yanlışım yoksa 31-32 yaşında futbolu bıraktı. Zaha' nın tekniği ve zekası daha iyi ama patlayıcılığa dayalı oynamaya alışmış, belki de futbolunu değiştirmeli
Zahanın düzeleceğinden hiç şüphem yok hatta tete bile toparlar ama Ndombele ve Ziyech asla imkan yok

Zaha göreceksiniz gönderilmezse 1 ay içinde çok farklı seviyeye gelecek ve bence takımı şampiyon yapabilecek kapasitede bit adam

Keske oyle olsa ama Eylul ayindan beri bekliyoruz ve bir gelisme yok.
Nedense bu adama inanıyorum ve güveniyorum abi kolay silinmemesi gerektiğini düşünüyorum keremde aynı şekilde maç içinde bende dahil dayanayip sinir krizi geçiriyorum evde yorumlardada aynı o an kızıyorum ama ikisinide genel olarak çok seviyorum hem keremi hem zahayı ikiside bence bu takımın en önemli parçalarından takımda ciddi anlamda formsuzluk var her bölgede var aslında bence toparlanacak hem Zaha hemde Kerem

Zaha göreceksiniz gönderilmezse 1 ay içinde çok farklı seviyeye gelecek ve bence takımı şampiyon yapabilecek kapasitede bit adam
Bunu ciddi mi yaziyorsun ya? Adam birak gelismeyi geriye gitti. Kulubu yonetenlerin bir gram akli varsa piyasasi varken bir yerlere çakarlar. Diger turlu oyle boyle zarar olmayacak. Hic inat etmeden, gurur yapmadan yollamak lazim

Evet kewell biraz farklıydı ama uzun süre premier ligde oynayan ingilizleşmiş topçular ve ingiliz topçular lig dışına çıkınca sudan çıkmış balığa dönüyor genelde. Özellikle bizim ülkeye adapte olmakta zorlanıyor ingiliz ve ispanyol topçular. Güney amerikalılar mesela çok rahat uyum sağlıyor hemen
Kulüp sırat köprüsünde sanki. İçeriden haberler çıkartıyorlar, sahada oyuncular salmış. Dağılacağız diye korkuyorum. Transfer yapmayıp elimizdeki fazlalıklardan kurtulsak yine yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt