Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi yapmış dursun başgan
ilkine kızdım

şimdi baktım fbliler kudurmuş
siyaset bize destek verir diye

ibişlerin derdi ülke olsa gam yemem

hepsi şuan tir tir titriyor :)
Klup baskaniysan mevcut iktidar kimse ona yakin duracaksin dogrusu budur yok gorusmus siyasetmis bos iler bugun rn buyuk akp dusmanina bir arazi kapatin mevki makam para verin tayyip baba diye ortada dolanir gercekler boyle iktidari gunahim kadar sevmesemde baskan dogruyu yapmis

Millet ligden ümidini kesti. Transfer falan gereksiz.

Limit yok olmayan limitle nasıl kaleci + forvet isimleri geçiyor anlamak güç zaten zar zor 1 sol bek 1 orta saha bekliyoruz.

Bu bitiricilik sorunu bize bir gun oldurecek, ifb bunu herhalde antremanlarda sik sik calisiyorlar.

Bugün şirkete Ankara'dan 2 eleman geldi. Futbol muhabbeti açıldı hangi takımlısınız dedim biri feneri biri beşiktaş'ı tutuyormuş. Beşiktaşlı durup dururken inşallah fener şampiyon olur Galatasaray'dan nefret ediyorum dedi. Hayırdır Galatasaray sana ne yaptı ki nereden geliyor bu nefret dedim. Daha ne yapsın küçüklüğümde ki bütün travmalar Galatasaray yüzünden oldu. Galatasaray başarılarını görmekten artık midem bulanmaya başladı. Küçükken Galatasaraylı arkadaşlarım tarafından hep eziklendim çocuğumu da Galatasaray nefretiyle büyütecegim dedi. manyak olmuşlar ya 😂😂

Son düzenleme:
GGGG.jpg

Net 3 transfer lazım. Ziyech'ten emin olmadığım için soru işareti koydum. Hem takımda kalıp kalmayacağı belirsiz, hem performansı belirsiz.

3 Transfer + sağ kanada Ziyech yerine Zaniolo'nun dönüşü mümkün olsa, efsaneler efsanesi olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt