- 26 Ocak 2021
- 35.215
- 33.838
- 2.233
Yarım dönem geçti BAY, Kazımcan ya da Angelino bu videodakilerden birini bile yapabilir miydi sizce?
Gereksiz gömülüyor bu adam.
Olay video ise angelinonun bundan daha iyi 3-4 videosu var rtaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarım dönem geçti BAY, Kazımcan ya da Angelino bu videodakilerden birini bile yapabilir miydi sizce?
Gereksiz gömülüyor bu adam.
hocaya destek verdigim şeyler var hatta ısrarla kalmalı diyorum ama bazı fatih hoca takıntılarından kurtulması şartsürekli hocayı suçluyorsun her konuda
ama son 2 transfer döneminde hocanın orta saha istemediğine dair elmizde kanıt var mı
aksine istediğine dair onlarca röportaj var
geçen sene devre arası da uğraşıldı birkaç isimle olmadı zaniolo fırsatı çıkınca para ona verildi
bu sene de limit filandı icardi tarzı son dakika süprizi kovalandı amrabat ile olmadı, vecino olmadı
daha haziran ayında hocanın röportajları orada 8 ve 10 istediğine dair
zaha, tete ve ziyechi özellikle alın diye ısrar etmediğine de herhalde eminiz
ne yapsın hoca
fatih hoca güçlü bir figürden de bahsetmiyoruz burada
Sol kanatta içe kat eden bir oyuncu tercih ediyorsak sağ taraftada tamamen çizgi oyuncusu seçmek daha doğru olur takımda sağ kanat Tete + Ziyech var ama ikiside bu profil değil.
Şunu yapabilecek Barış hariç kimse yok burada gol olmadı ama birçok seçenek var sıkışan alanlarda hız + patlayıcılık ve çabukluk birleşince çizgiye indiğin sürece rakiplerin dengesini tamamen bozabilirsin skor önde olursa açık alanlarda direk kontra atak fırsatları gelir.
Ziyech + Tete olsa bile bir süre Barış'ı o mevkide görmek lazım eğer verim alıyorsak sezon sonuna kadar oynaması taraftarıyım.
![]()
Eren Can.İsmail Kartal yerli bir forvet oyuncusu istiyoruz demiş az çok tahmin ediyorum Güven Yalçın'dır muhtemelen Süleyman Hurma koşar adım yardımlarına koşar küme düşme potasında olsa bile mağlum camiasını üzmez.![]()
İstediğin bir pozisyonsa kabul et derim. Koç şirketlerinden biriyle yarı dolaylı da olsa bir müddet çalışmıştım. Genelde çalışanlarının mutlu olmasını gözeten bir tavırları olduğunu başka yerlerden de biliyorum. Mesela Sabancılar yaramaz o yönden...Eyvah Ali cabbarin şirketlerinden birinden teklif aldim![]()
Fb de iş yapar benceEren Can.
Onu alamazlar.Eren Can.
hocaya destek verdigim şeyler var hatta ısrarla kalmalı diyorum ama bazı fatih hoca takıntılarından kurtulması şart
transfer konusunu hic bilmiyoruz ya hoca ya erden baskan birisi fena halde cuvalladı yada ikisinin ortak kararımıydı bilmiyoruz
bu takımı en önce ortasaha alınmalıydı o konuda hata kımınse umarım ders almıstır
limit olayına ise yaz döneminden beri inanmıyorum erdenin acıklaması bile mantıklı inandırıcı gelmedi
alt tarafta ffp anlasmamız varsa satmadan alamazsın gibi birşey varsa hiç şaşırmam
elin şikecisine limit yok ama sampiyon olmus ucl katılmış kulübe limit var yok efendim para yok
neyse hocanın artılrı bende hala cok fazla ama oyun okuması ve taktik gibi konularda fatih hoca inadını kırarsa ve yanına iyi bir yardımcı alınırsa hem kendisi hem bizim icin iyi olacak
2 sol bek alıp kiralık vereceğiz diyorlardı. -daha biri yokken nasıl bilmiyorum- Avrupa tecrübesi iyidir. Hırvat bekler ortalama Avrupa takımlarında oynuyor her daimBunlarda para yokturm yallah diyorum
Samiyen rtledi.
Edit: İlgileniyor, beğeniyor ama henüz resmi teklif yapmadı haberlerinden bıkkınlık geldi.
Takımı yeni yeni çözüyo jr imparatorhoca sol bek olayına neden bukadar taktı bu takım 2 senedir ortasahasız oynuyor ortasahaların bu sene skor katkısı 0 0 0
biraz kafası calısan hoca bu takıma 2 tane ortasaha isterdi
O daha beter meme mis der gibiMemphis de o zaman ulan![]()