Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail Kartal yerli bir forvet oyuncusu istiyoruz demiş az çok tahmin ediyorum Güven Yalçın'dır muhtemelen Süleyman Hurma koşar adım yardımlarına koşar küme düşme potasında olsa bile mağlum camiasını üzmez. :asd:

sürekli hocayı suçluyorsun her konuda

ama son 2 transfer döneminde hocanın orta saha istemediğine dair elmizde kanıt var mı

aksine istediğine dair onlarca röportaj var

geçen sene devre arası da uğraşıldı birkaç isimle olmadı zaniolo fırsatı çıkınca para ona verildi

bu sene de limit filandı icardi tarzı son dakika süprizi kovalandı amrabat ile olmadı, vecino olmadı

daha haziran ayında hocanın röportajları orada 8 ve 10 istediğine dair

zaha, tete ve ziyechi özellikle alın diye ısrar etmediğine de herhalde eminiz

ne yapsın hoca

fatih hoca güçlü bir figürden de bahsetmiyoruz burada
hocaya destek verdigim şeyler var hatta ısrarla kalmalı diyorum ama bazı fatih hoca takıntılarından kurtulması şart
transfer konusunu hic bilmiyoruz ya hoca ya erden baskan birisi fena halde cuvalladı yada ikisinin ortak kararımıydı bilmiyoruz
bu takımı en önce ortasaha alınmalıydı o konuda hata kımınse umarım ders almıstır
limit olayına ise yaz döneminden beri inanmıyorum erdenin acıklaması bile mantıklı inandırıcı gelmedi
alt tarafta ffp anlasmamız varsa satmadan alamazsın gibi birşey varsa hiç şaşırmam
elin şikecisine limit yok ama sampiyon olmus ucl katılmış kulübe limit var yok efendim para yok
neyse hocanın artılrı bende hala cok fazla ama oyun okuması ve taktik gibi konularda fatih hoca inadını kırarsa ve yanına iyi bir yardımcı alınırsa hem kendisi hem bizim icin iyi olacak

Sol kanatta içe kat eden bir oyuncu tercih ediyorsak sağ taraftada tamamen çizgi oyuncusu seçmek daha doğru olur takımda sağ kanat Tete + Ziyech var ama ikiside bu profil değil.

Şunu yapabilecek Barış hariç kimse yok burada gol olmadı ama birçok seçenek var sıkışan alanlarda hız + patlayıcılık ve çabukluk birleşince çizgiye indiğin sürece rakiplerin dengesini tamamen bozabilirsin skor önde olursa açık alanlarda direk kontra atak fırsatları gelir.

Ziyech + Tete olsa bile bir süre Barış'ı o mevkide görmek lazım eğer verim alıyorsak sezon sonuna kadar oynaması taraftarıyım.
1whmkwp.png

barış sıkışık oyunda kanat olarak çok iş yapabilecke bir oyuncu değil

aksine geniş alanlı oyunlarda fark yaratacak birisi

birebir mücadelede basıp gidebilir ama kademeli savunmaya karşı çok sıkıntı yaşar

barışı daha çok maçına göre kullandığımız bir adam olarak görmemiz gerekiyor

şu an kurtarıcı gibi bakılması riskli

Eyvah Ali cabbarin şirketlerinden birinden teklif aldim :(
İstediğin bir pozisyonsa kabul et derim. Koç şirketlerinden biriyle yarı dolaylı da olsa bir müddet çalışmıştım. Genelde çalışanlarının mutlu olmasını gözeten bir tavırları olduğunu başka yerlerden de biliyorum. Mesela Sabancılar yaramaz o yönden...

hocaya destek verdigim şeyler var hatta ısrarla kalmalı diyorum ama bazı fatih hoca takıntılarından kurtulması şart
transfer konusunu hic bilmiyoruz ya hoca ya erden baskan birisi fena halde cuvalladı yada ikisinin ortak kararımıydı bilmiyoruz
bu takımı en önce ortasaha alınmalıydı o konuda hata kımınse umarım ders almıstır
limit olayına ise yaz döneminden beri inanmıyorum erdenin acıklaması bile mantıklı inandırıcı gelmedi
alt tarafta ffp anlasmamız varsa satmadan alamazsın gibi birşey varsa hiç şaşırmam
elin şikecisine limit yok ama sampiyon olmus ucl katılmış kulübe limit var yok efendim para yok
neyse hocanın artılrı bende hala cok fazla ama oyun okuması ve taktik gibi konularda fatih hoca inadını kırarsa ve yanına iyi bir yardımcı alınırsa hem kendisi hem bizim icin iyi olacak

limit konusunda niye inanmayalım ki

bence verilecek para olsaydı erden bey de hoca da syzmanskiyi fenere bırakmazlardı

eminim ki fenere yakın bir teklifle gitsek bizi seçerdi cl filan etkisiyle

şu hacı ismailde kendini hoca zannediyor ya fırsat gelmişken şunlara bir çaksaydık 2 maç üst üste ondan sonra koşa koşa mekkeye geri dönecekti

hoca sol bek olayına neden bukadar taktı bu takım 2 senedir ortasahasız oynuyor ortasahaların bu sene skor katkısı 0 0 0

biraz kafası calısan hoca bu takıma 2 tane ortasaha isterdi
Takımı yeni yeni çözüyo jr imparator

Bakambuyu yollamak istiyomuşuz güya yerine de pivot sf istiyodur,oraya pivotu koyunca seti oyunu herşeyi çözeceğini sanıyo

Tor un 8 olamayacağını da yeni anladı,1 ay öncesine kadar yaz dönemi dahil 7 aydır 6no istiyodu

Hocam 3089 yılında tüm sorunları tek tek dene yanıl yöntemiyle çözecek allahın izniyle

Güveniyoruz

Erencan yerli olarak iş yapmaz mi bizde? Baya geliştirmiş çocuk kendini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt