Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina icin Wolves ile irtibata gecmisiz ama birakmiyorlarmis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sol bek şu yüzden şart Barış Alper'i sağ çizgi oyuncusu yapmaktan başka çaremiz yok oraya kaydırmak içinde sol bek ihtiyacı oluyor. Tete, Zaha bunlara kalırsak her maç 1'e 1'de adam geçemeyip maçı çözemeyecekler.

Barıştan kanat olmaz. Bekte ne kadar katkı veriyorsa kanatta da o kadar zarar veriyor

Akşam Ümraniye’ye sağlam bi skor atıp geçmemiz lazım hafta sonu ts maçı öncesi moral olsun

Elimizde 11 seviyesinde katkı alabileceğimiz

Muslera
Boey
Nelsson
Sanchez
Abdulkerim
Kaan
Torreira
Berkan
Ndombele
Demirbay
Zaha
Kerem
Barış
Tete
Ziyech
Mertens
İcardi
Bakambu

var. Bunlardan bu sene gelen Demirbay, Zaha, Ziyech, Bakambu,Ndombele ve Tete'den çok sınırlı verim alabildik ve bu olmasaydı şu an bence liderdik. CL'de de Kopenhag yerine üst tur yapmıştık.

Özellikle Ndombele, Tete ve Bakambu'nun (oynadığı maçlarda Bayer hariç hep kaçırdı) katkıdan çok zararı oldu. Ziyech ise 1 var 4 yok şeklinde devam etti. Zaha ile ilgili sıkıntı ise beklentinin yüksek olmasından kaynaklı. Yoksa pekala 7 gollük katkı az değil. Demirbay ise haftada 2 maçı asla kaldıramıyor ve bence hatalı transfer oldu. Onun yerine Berkan ile devam etsek hem maliyet hem de performans olarak daha iyi verim alırdık.

Torreira ile en uyumlu oynayan isim de geçen sene aslında Berkan'dı. Ama çocuğun hakkı hiç verilmedi. Yok yeteneği az, yok hatalı pas atıyor. Herkes teknik olmak zorunda değil. Bu sene olsa bence Zaha-Boey vs ile birlikte çok daha kaynaşık olacaktık. Çünkü sevilen bir insandı. Neyse ki döndü. SOn maçta bile oyuna girince sahada daha bir enerjik ve takım gibi oynadık.

Kamada'nin aradigimiz adam olmadigini düsünüyorum.

Herkes skorer bir OS istiyor adam 16 macta 1 gol 1 asist yapmis.

Frankfurt dönemindeki golleri cogunlukla penaltidan gelmis bir oyuncu.

Sergio Oliveira'dan daha fazla katki verecegini sanmiyorum.

Kamada'nin aradigimiz adam olmadigini düsünüyorum.

Herkes skorer bir OS istiyor adam 16 macta 1 gol 1 asist yapmis.

Frankfurt dönemindeki golleri cogunlukla penaltidan gelmis bir oyuncu.

Sergio Oliveira'dan daha fazla katki verecegini sanmiyorum.
Denilene göre rashica givi çalışkan ve tempolu bir oyuncuymuş hakikaten öyleyse ön alanda çok işimize yarar

Şaka bir yana elmas gedsonu dursun Özbek’te rashicayı alsa süper kadro oluşucaktı

Kamadaya ben de ısınamadım niyeyse çok

geçen sezonuna baktım, attığı 9 golün 7si ağustostan ekime kadar atılmış.

29 Ekimden 13 mayısa kadar golü yok.

Japon tolga ciğerci diyebilir miyiz :asd:

1705564431801.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt