Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhabirlerin bazıları kasıtlı art niyetli haber yapıyor gibiler ısrarla gs oyuncu satmadan oyuncu alamaz gibi haberler veriyorlar ,fener nasıl peki oyuncu satmadan oyuncu alıyor diye sormak lazım bu at agizlilara

İş ahlakı yüksek, takıma aidiyet duygusu ile hareket eden Avrupa’da büyük liglerde kendini kanıtlamış 30 yaş altı bir 10 numara gelsin

Angelinho'nun 3 lü defansın sol açığı olarak mükemmele yakın performans gösterdiğini ama 4 lü defansın sol beki olarak rezil bir oyuncu olduğunu bilmemek ne demektir ya

Sen ben bilmeyiz eyvallah da Okan Buruk var scoutlar var arkadaş

Angelinho geldiğinde yer yerinden oynadı asist kralı olacak, İcardi sadece kafayla 10-15 atar falan. Nooldu abi bunlara

Rıdvan Yılmaz'ın da örnek aldığı sol bek Angelinho'ydu. Onu da tekrar bi düşünsek mi acaba
Okan Buruk önde baskıyla rakibi ceza sahası çevresine hapsetmek istiyor. Yani oyun planı bu. Ama bunu tosbağa gibi adamlarla yapmayı düşünüyor. Sistemine nasıl oyuncular lazım kendisi de bilmiyor.

Yönetim ise isimli oyuncu derdinde. Oyuncu profili seçiminde sıkıntılı bir TD ve isim derdinde bir yönetim. Transfer yapmasalar belki daha iyi olur. Oynamayan bir sürü oyuncuya 3-5 milyon maaş verildiği için Boey ile sözleşme yenileyemediler mesela. Adam yüksek maaş istedi. Bu adamların yüksek maaş haricinde başka zararları da var.

Transfer sezonunun açık olduğu yerde 3 saatte sadece 1 sayfa ilerlemiş. :asd:

Herkes sözleşmeli oyuncusunu fesh ederken biz kiralıkları bile gönderemiyoruz. Nasıl olacak bu transfer işi ben anlamadım. Rakip zaten eksiksiz olan kadrosuna takviye yapıyor işe yaramazları gönderiyor biz ne bekliyoruz acaba.

Fesih:

Ndombele
Angelino

Oliviera durumu ne futbol hayatımı bitti dönecek mi? Duruma göre dondur yada fesih.

Ziyech kupadaki duruma göre talibi var ise göndermek lazım. Kendiside ayrılmak istiyor gibi.

Tete arabistan yada avrupa talibi var ise cüzi bir bonservisle göndermek lazım. Maaşı çok yüksek tutmayacağı belli oldu.

Zaha yine tete gibi talibi var ise hemen göndermek lazım.

Nelsson hiç mi isteyeni yok yedek bekleyeceğine gitmesi ve para gelmesi en iyisi bizim için

Boey çok iyi bir bonservis getirebilirse gidebilir. Kaan yerine idare eder.

Bir çok konu var çözülmeyi bekleyen ama hiç hareket yok. 2 puan gerideyiz ts maçı kapıda ne düşünüyor yönetim çözemedim?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harcanıyorsun burada. Kulübe üye olup 20 sene beklersen sen de bu işlerde yetkili biri olabilirsin.

Kemalim kendisini Punisher diye aldık ama bizi cezalandırdı malesef:(
Zaha konusunda bende umudumu yavaş yavaş kaybediyorum lakin bugün oynanacak kupa maçında biraz olsun özgüven yakalaması şart.

Sorunun fiziksel ve psikolojik olduğunu düşünüyorum en azından psikolojik sorunu kaldirabilirse fiziksel bir yükselişe geçmesi de muhtemel.

Zaha konusunda bende umudumu yavaş yavaş kaybediyorum lakin bugün oynanacak kupa maçında biraz olsun özgüven yakalaması şart.

Sorunun fiziksel ve psikolojik olduğunu düşünüyorum en azından psikolojik sorunu kaldirabilirse fiziksel bir yükselişe geçmesi de muhtemel.
Bugün sahaya 2 topla çıkmamız lazim o zaman. Lig maçını sallamayan adam umraniye maçında sürekli slalom atmaya çalışır. Ben umudumu yitirdim gibi. İngiltereden kopup geldi buraya alışamadı alısamaz da bence. Aidiyet duygusu da yok gibi bu adamda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt