Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eytli dzeko bizim artist icardinin 3 katı fln koşuyodur her maç
Linç yemekten korktugumdan yazamıyorum da senle aynı fikirdeyim. Adam sürekli geriye geliyor kanada gelip istasyon oluyor top dağıtıyor çizgiye iniyor ya orta kesiyor ya korner aldiriyor. Prese de baya yardımcı oluyor. Şuan bizim oyunumuz cidden bozuk buraya getirsek fbdeki gibi iyi gözükmez tabi ama kesinlikle bastonlu muamelesi çekilecek bir durumu yok.

Bizim kadro eksik ve Okan hoca mevcut kadroya ritim tutturamadı. Iyi oynadık çok iyi periyotlar geçirdik ama birkaç yerden düşünce oyunumuz bozuldu. Fbdeki gibi kadromuz ne geniş ne de özellikli ve günu kurtaracak topcumuz var. Bu yüzden de hep tikaniyoruz. Icardi ve Keremden başka net skorer topçu yok takımda yaw

Pazar günü bu kadar kötü durumdaki Trabzon deplasmanından yenilirsek boşa yapmasınlar bu sene olmadı seneye bir daha deneriz beraberlik bile mağlubiyete eş değer olacak.

Okan Buruk: "Sol beke takviye yapacağız. Yerli de olabilir, yabancı da olabilir mma şu anda sona yaklaştığımız bir transfer yok."
Hocanin dedigini kaale almayin transferde hocayi sallayan yok sol bek der gider on numara aliriz klubun imkanlari cikan firsatlara gore hareket ediliyor Transferde ne derse tersi oluyor bencede transfer yapilmasin takas filan varsa gidecek onlara bakilsin trabzonda kazanamazsak zaten ligte gitmis oluyor sezon sonu bakariz transfere

İşte ben hocaya bundan sallıyorum mesela sonra ben tepki çekiyorum boşuna.Hani basit matematik bile yapamadıkları için (sadece hoca değil tüm ekip) ben de sallıyorum işte.Öncelik sol bek diyor , takım ligin en az gol yiyen takımı , rakibe imkan verme vs konularda da iyiyiz , rakip gol beklentisi düşük oluyor normalde ve bayadır penaltı hariç gol yemiyorduk he tam tersi hücumda bir o kadar da reziliz , bitirme sorumuz var o kadar pozisyon yaratma vs rağmen gol sorunu yaşıyoruz ve maç tıkanıyor , rakibin direnci artıyor.Şimdi bunlar ortadayken sen 10 numara değil de sol bek öncelik dersen ben yine eleştiririm yani çünkü bu demek oluyor ki bu takımın eksiği yine görülmüyor ve daha az ihtiyac olan bir yere transfer yapılmaya çalışılıyor tıpkı yaz dönemi orta saha yerine bir sürü mevkiiye adam almamız gibi , değişen bir şey yok yani

dzeko kim allasen koşsa nolur

ona gelen pozlar icardiye gelse şuan 25 golu vardı

icardiyle dzekoyu kıyaslsmak akıl tutulması

dzeko bizde olsa eytli diye söver dururdunuz

icardi sakatlanmasa şu halde bile dzekodan fazla gol atardı
önce antrenmana çıkmayı kabul ederse paşamız atar elbet

Hocanin dedigini kaale almayin transferde hocayi sallayan yok sol bek der gider on numara aliriz klubun imkanlari cikan firsatlara gore hareket ediliyor Transferde ne derse tersi oluyor bencede transfer yapilmasin takas filan varsa gidecek onlara bakilsin trabzonda kazanamazsak zaten ligte gitmis oluyor sezon sonu bakariz transfere

Zaniolo hafif sakat dedi 2 gün sonra aston villa ya transfer oldu

Linç yemekten korktugumdan yazamıyorum da senle aynı fikirdeyim. Adam sürekli geriye geliyor kanada gelip istasyon oluyor top dağıtıyor çizgiye iniyor ya orta kesiyor ya korner aldiriyor. Prese de baya yardımcı oluyor. Şuan bizim oyunumuz cidden bozuk buraya getirsek fbdeki gibi iyi gözükmez tabi ama kesinlikle bastonlu muamelesi çekilecek bir durumu yok.

Bizim kadro eksik ve Okan hoca mevcut kadroya ritim tutturamadı. Iyi oynadık çok iyi periyotlar geçirdik ama birkaç yerden düşünce oyunumuz bozuldu. Fbdeki gibi kadromuz ne geniş ne de özellikli ve günu kurtaracak topcumuz var. Bu yüzden de hep tikaniyoruz. Icardi ve Keremden başka net skorer topçu yok takımda yaw
korku dağları bekler rengim yaz gitsin

Komik yahu. Şimdiye kadar hiçbir halt yememisler. Ben futbolcularımdan memnunum der işin sonunda
Biz de ne safız önden görüştüler ettiler anlaşma noktasına getirdiler sanıyoruz. İlk beklenti düşürüldü bi güzel muhabirler aracılığıyla şimdi de beklenti sıfırlandı.

anlamadığım bir konu

angelino ne zamandır zaten kadroda yok ne olacağı belli - hiç mi hazırlık yapılmadı yav transfer açıldığı gibi yolcu edip sol bek getirmek.

Forvetlere gol pozisyonu hazırlayamıyoruz, besleyemiyoruz diye kendi ağzı ile söylüyor. 1 tanede kafası çalışan muhabir soramıyor, hazırlicak adamı niye almıyorsunuz diye. İsterse 90 tane orta sahan olsun yok arkadaş yok yok yok yok bi tane yarım bile olsa 10 numaran. İllaki ama illaki 3-5 puam daha kaybedecezki düşünsün bizim paşalar. Şampiyon olmak istemiyoruz yeter deyin de anlayalım.

Biz de ne safız önden görüştüler ettiler anlaşma noktasına getirdiler sanıyoruz. İlk beklenti düşürüldü bi güzel muhabirler aracılığıyla şimdi de beklenti sıfırlandı.
Sezon sonunda şampiyonluk gelmezse bazıları bu takimin başında kalamaz

Okan Buruk: "Sol bek istiyorum"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt