Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1735060401805.webp

15 maçta 4 gol atan adamı 20ye vermiyorlar biz her sene double double yapan keremi 12 ye verdik..Mesele keremin gitmesi de değil aslında neden hem oyuncu alışı hem oyuncu satisinda enayi biz oluyoruz onu çözemiyorum ...
Orası öyle de sezon başı 18.5 milyon verip almışlar Metz'den. Borçları olmasa hiç oralı olacaklarını düşünmüyorum.

Birileri yine 2m euroya oyuncu bulmuş, sonra gidip 15e almaya çalışıyoruz. En azından her sene böyle bir oyuncu alalım

Bu Transfer donemi 20 gun sonra basliyor olayinada ben ayar oluyorum

Elini baglayanmi var git sozlesmeyi imzala
oyuncuyu al 13 ocakta aciklarsin

Kimse oyuncu alamazsin demiyor ki

Oyuncuyu alirsin kapada bildirirsin

Lisansini cikaramazsin
Premier ligde bir kulübün transfer periyodu mu bu bahsettiğiniz.
Bu kulüp geçen sene yapacağı 1 tane bek transferini avrupaya yetiştiremedi yav.
Bu sene de kadronun ana unsurlarını lig başladıktan sonra aldı.
Özetle Galatasaray kulübü bir oyuncuyu transfer döneminin açılmasına 20 gün varken alamaz.
Ayrıca sadece bizde de değil çoğu büyük kulüp de transfer dönemi başlamadan oyuncu alamıyor.
Bu biraz domino etkisinden kaynaklı.
Sen gider 3. ligden bir herifi elbet alır kapa da bildirirsin de. Transfer sezonu 5 ocakta açılacak bir kulüp karşındayken şu dakika bu işi yapamazsın. Hele avrupa liginde ilk 8. kovalayan bir takım ve önünde 2 riskli maç varken o iş daha da zorlaşıyor.
Son olarak şu dönemde öyle bir ücret ödemen lazım ki tamam lan diyip oyuncuyu versinler.
Daha transfer pazarında oyuncunun bedeli şekillenmemiş. Bir ingiliz zart diye 30 vermeyeceğini şu dakika kimse bilmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt