- 1 Ağustos 2014
- 63.988
- 75.280
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orası öyle de sezon başı 18.5 milyon verip almışlar Metz'den. Borçları olmasa hiç oralı olacaklarını düşünmüyorum.15 maçta 4 gol atan adamı 20ye vermiyorlar biz her sene double double yapan keremi 12 ye verdik..Mesele keremin gitmesi de değil aslında neden hem oyuncu alışı hem oyuncu satisinda enayi biz oluyoruz onu çözemiyorum ...
Galatasaray transfer dinamikleri bunu gösteriyor.Mika ve Dybala çok gündeme gelmeye başladı, bu demek ki olmama ihtimalleri daha yüksek. Skriniar da öyle.
Orası öyle de sezon başı 18.5 milyon verip almışlar Metz'den. Borçları olmasa hiç oralı olacaklarını düşünmüyorum.
Birileri yine 2m euroya oyuncu bulmuş, sonra gidip 15e almaya çalışıyoruz. En azından her sene böyle bir oyuncu alalım
Herkes ayrı telden çaldığına göre alamayız zaten. Muhabirlerimiz sezonu hızlı açtı.Almayalım o zaman premier ligden bir enayiye satsinlar
Premier ligde bir kulübün transfer periyodu mu bu bahsettiğiniz.Bu Transfer donemi 20 gun sonra basliyor olayinada ben ayar oluyorum
Elini baglayanmi var git sozlesmeyi imzala
oyuncuyu al 13 ocakta aciklarsin
Kimse oyuncu alamazsin demiyor ki
Oyuncuyu alirsin kapada bildirirsin
Lisansini cikaramazsin
Pandik atak geçiriyorlar ondandır.Mertensin pandik attıgı adam prime dönemini yaşıyor gibi bi söylenti var
YokTransfer doneminin acilmasina daha 20 gün var
Cok erken basladi haberler
Biraz agir gidelim