Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.554
- 18.786
- 1.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa Muhammet mi ?
Hic bir alaka kuramadik ne oyuncu tiplemesi benziyor ne ozellikleri ne mevkileri hic birsey benzemiyor nerden aklina geldi![]()
Evet Mustafa muhammet direk 9 numara hedef santraforherseyini anlarim da mevkisi mi benzemiyor?
0.5 puani cok gordun bana demekEvet Mustafa muhammet direk 9 numara hedef santrafor
Mikautadze oyle bir oyuncu degil kanat forvet arkasi bazende ikinci forvet 9.5 olarak oynuyor
Mertens veya Yunus ile Osimhenin pozisyonlari benziyormu arif ? benziyorsa kabulumdur
Ama o 0.5 herseyi degistiriyor be kardesim0.5 puani cok gordun bana demek
Muhabirlerden daha inandırıcı. jsjsÖZEL | Galatasaray, Avrupa Birliği üyesi bir ülkede futbol oynayan bir futbolcuyu transfer edecek.
özel bir bilgide ben ekleyim oyuncu 18-32 yaş aralığında biriÖZEL | Galatasaray, Avrupa Birliği üyesi bir ülkede futbol oynayan bir futbolcuyu transfer edecek.
erkek oldugunuda belirtelimözel bir bilgide ben ekleyim oyuncu 18-32 yaş aralığında biri
@Savaş Barış Çok çok çok özel 1 haberi sizlere vereyimÖZEL | Galatasaray, Avrupa Birliği üyesi bir ülkede futbol oynayan bir futbolcuyu transfer edecek.
musluman noel kutlamazhappy noel mübarek müminler
Ben bir markayim ona göre davran banaözel bir bilgide ben ekleyim oyuncu 18-32 yaş aralığında biri
Yarek alırsın Cevom@Savaş Barış Çok çok çok özel 1 haberi sizlere vereyimOnur'umla yaptığımız görüntülü konuşmalarda bana Valencia'nın İspanyol stoperi Yarek'i alabileceğimizi söyledi
O'nda kaynağı T harfi başlayan 1 adı varmış
![]()