Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mika çok zor ama Lemina rotasyon için çok iyi olur cidden. Alabiliriz de yani durum müsait.
Kadro dışı+ sözleşmesi sezon sonu bitiyor ama yaşı ve bizdeyken ki sakatlık durumu şüphe uyandırıyor ama 1.5+1 yıl( 20 maç oynarsa uzama maddesi) yıllık 2 -2.5 milyon arası bonservissiz yada sembolik bir bonservise de 3'lü de stoper, Torreira, Sara vb. gibi bir çok yeri yedekler aslında uygun süre ve maaşa çok iyi bir ekleme olur ki kadro dışı kalana kadar çok iyi performans veriyordu.

Şahsen öncelik sıralamam ;

- Orta saha ( merkez)
- Stoper
-Sağ bek
-Ofansif Orta saha
-Kanat

Stoper muhabbeti bu ara kaan- apo- davinsonun sakatlığı sebebiyle çok gündeme geldi .. yine iyi kötü kaan orada bir alternatif olur normalde Nelson da çok iyiydi ama malumunuz bu sezon olmuyor ..
Orta sahaya bakınca Allah Toreira ve Saraya sağlık sıhhat versin diyorum biz bu adamların eksikliğini yaşamadık henüz.. Oyunda olmadıkları anlarda puan kaybı yaşadık ..
Net en acil ihtiyaç orta sahadır bence

2. yarı en onemli sorular şunlar

Davidson sakatlanirsa ne olacak
Torreira-Sara yedegi kim olacak
Sag beke nokta transfer olacak mi
Yunus-Baris cok iyiler ama onlarin kotu günü olacak golcu kanat alacak miyiz?
Katılıyorum.,
Buda gösteriyor ki sağ bek,atletik stoper,orta saha ve kanat olmak üzere 4 tane adam alsak tadından yenmez.Hem şampiyonluğu garanti altına alırız.Hemde avrupada çok ciddi kupa şansımız olur.
Çok fazla gibi geliyor ama malasef çok hassas bir kadroya sahibiz..bir,iki sakatlıkda her an herşey olabilir.Bu yüzden çok dikkatli olmalıyız.
Jakopsun sakatlık riski mertensin yaşı ve istatistik dışında oyuna katkısındaki soru işaretleri gibi durumlarda mevcut.
Planlamayı çok iyi yapmalıyız.
Malesef hem yönetime hem okan hocaya bu konuda güvendiğimi söyleyemem.İnşallah yanıltırlar bizi.

Şahsen öncelik sıralamam ;

- Orta saha ( merkez)
- Stoper
-Sağ bek
-Ofansif Orta saha
-Kanat

Stoper muhabbeti bu ara kaan- apo- davinsonun sakatlığı sebebiyle çok gündeme geldi .. yine iyi kötü kaan orada bir alternatif olur normalde Nelson da çok iyiydi ama malumunuz bu sezon olmuyor ..
Orta sahaya bakınca Allah Toreira ve Saraya sağlık sıhhat versin diyorum biz bu adamların eksikliğini yaşamadık henüz.. Oyunda olmadıkları anlarda puan kaybı yaşadık ..
Net en acil ihtiyaç orta sahadır bence
3-5 yalan salla da inanalım

Borja sainz' ı düşünsek iyi olmaz mı. Patlama yapmış bu sezon ve genç

IMG_6688.webp

Nando bugun uzun zaman sonra iyiydi sanki 1-2yken karsi karsiya cikardi cok sicmadi

Boyle devam et kapitan pls

Bu arada bizim Gal Token vardı Socios ile çıkarılan o ne oldu oradan para kazanıyoruz mu acaba? Bir yerde görmüştüm Socios ile sözleşme 2026 yada 2027'de bitiyordu. Bitince bence direk kendi kripto paramızı çıkarırız Qnb,Binance vb. ile anlaşma yaparak.

Bu takıma defans sağ bek açık alinmalida. Özellikle lig için orta saha alın bu şart takıma. Torreira sara dinlenebilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt