Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.461
- 73.471
- 5.188
Demirbay prensi var hocanınBu takıma defans sağ bek açık alinmalida. Özellikle lig için orta saha alın bu şart takıma. Torreira sara dinlenebilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demirbay prensi var hocanınBu takıma defans sağ bek açık alinmalida. Özellikle lig için orta saha alın bu şart takıma. Torreira sara dinlenebilmeli
Ne 8 puani?! Avrupa icin bile yapilmali!8 puana güvenip gerekli takviyeleri yapmazsak, ya da doğru transferler yapmazsak ligi riske atarız.
Sinan Yılmaz yıldız dedi, baya absürt bir isim gibisinden. Bakacağız bu yakınlarda düşer o isimdeNe yaptın renkdaş. Yıldız oyuncu değildir büyük ihtimalle zaten
Ben yıldız kelimesini duymadım ama doğrudur. Bakalım kim, birkaç güne ismi düşer zaten dediSinan Yılmaz yıldız dedi, baya absürt bir isim gibisinden. Bakacağız bu yakınlarda düşer o isimde
Fiyatı arttı sanırım. Farklı takımlar da istiyor muhabbeti döndü bir ara.Hoca ariasi çok isterken birden ne olduda arka plana attı acaba
Katılıyorum fakat ilk 11 olmayacak yerli oyuncular eren elmalı yusuf sarı vs oyuncular hariç2 veya 3 nokta atisi transferle yola devam. Buyuk takim dedigin devre arasi takimin ahengini bozmaz Real mesela o kadar sakata ragmen hic transfer yapmayacak gibi diger buyuk kuluplerde devre arasi fazla transfer dusunmez.
11 bile oynatmıyor nasıl prens bu cokoprensttir oDemirbay prensi var hocanın