Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.299
- 21.653
- 2.288
İzleyen var mı
3 4 yıl önce önermiştim. Fena değil. Çok hızlı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzleyen var mı
tete vol 2.herkesin mikotatzeyi istemesi
herifin 20-25m bons 3-4m maaş bandında olması
aşırı korkutuyor.
Senin bu soruya tabiki talisca demen lazımdı form düşüklüğü var.Elbette mika üstad
Alternatif olarak görülen dybala gösterildiginden mika isteniyor sanki ali ,eleman iyi topcu ve bence tavanı daha yüksek ama 20lere çıkmam yerine 16 17lerle raspadoriye gitmeliyiz o da tam bizlik oyuncu ve milli adamherkesin mikotatzeyi istemesi
aşırı korkutuyor.
Tutma olasılığı da yüzde 50 belki. Biz mertense alıştık. Gelenin de pres yapan kurnaz biri olmasını bekleriz. Bence de bu maliyetlere girmemeli kulüpherkesin mikotatzeyi istemesi
aşırı korkutuyor.
Bunu pazarlayan euro24 oldu. Bizim maç ve Portekiz maçı mvp maçları oldu. Başka iyi oynadığı maç var mı acaba?tete vol 2.
lyon'un 18 milyon vermis olmasi disinda herifin iyi topcu olduguna dair emare yok.
Bugün bir haber okudum. Arjantin kaynaklı. Fizyoterapist ile çalışmalara başlamış. Bu süreç tamamen icardiye bağlı eğer isterse şubat sonu gibi antrenmana çıkar.Seneye muslera ve mertens yok büyük ihtimalle...Saha içi performans olayını geçiyorum ama bu iki adam icardi ile beraber takımın en önemli liderleriydi..İkisinin de ayni sezonda gidecek olması sıkıntı olacak..Icardi nin dönüşü ve sağlıklı kalabilmesi bu açıdan da çok önemli olacak..
Hız var da son paslarda felaket bir oyuncu3 4 yıl önce önermiştim. Fena değil. Çok hızlı
Çok para, 8-10 mye bitiyorsa gelsin 20 mye ne topçular bulunur. Bi os bi stoper alınır o parayaherkesin mikotatzeyi istemesi
aşırı korkutuyor.
Bugün bir haber okudum. Arjantin kaynaklı. Fizyoterapist ile çalışmalara başlamış. Bu süreç tamamen icardiye bağlı eğer isterse şubat sonu gibi antrenmana çıkar.
Manager agzi ile konusuyorlar. Mika icin 1.8 kazaniyor. 3.5 asagisi gelmez diyor. Niye abi mesela 3.5 da 5 degil, 4 degil. Manejerler ne isterse bunlardan paketleyip saliyorGeçen dönem Wendel-Hermoso ha geldi gelecek, şöyle anlaşıldı böyle anlaşıldı.
Bu dönem aynısı Skriniar ve Mika için yapılıyor, yapılacak belli ki.
Ümit davala 4 ay sonra maça çıktım diyordu. İstese yapar herhalde ama tekrar nüksetmesin diye 7-8 ay bekletiyorlar artıkBugün bir haber okudum. Arjantin kaynaklı. Fizyoterapist ile çalışmalara başlamış. Bu süreç tamamen icardiye bağlı eğer isterse şubat sonu gibi antrenmana çıkar.
El openlerin cok olsunŞu transfer piyasasında bence bu paralar normal Arif abi.Görüşüne saygı duyuyom..
Kesinlikle katılıyorum. Alışmışlar 3.5 milyon diye. Aldığı belli olan oyunculara iki katı fiyat veriyorlar menajerler ağzıyla. Bu arada wendel iyi topçu ama Sara çok daha iyi. Bu sene statda izlediğim maçlarda mest etti beni.Manager agzi ile konusuyorlar. Mika icin 1.8 kazaniyor. 3.5 asagisi gelmez diyor. Niye abi mesela 3.5 da 5 degil, 4 degil. Manejerler ne isterse bunlardan paketleyip saliyor
Renktaş bilmem katılır mısınız? Her sene aynı şey. Takılıyoruz birkaç isme basiretimiz bağlanıyor. Başka oyuncu mu yok koca avrupada ya da dünyada neden dybala da dybala. Neden mikatadzeye takıldık kaldık. Şu transfer zamanı bizim kulübün en büyük sorunu son güne kadar birinin peşinden koşmak. Yok mu arkadaş başka topçuDybala gelirse çok yanlış yaptığımızın kanıtı olacak.Neyse alsınlar sonra bahaneleri sıralarız,avrupada yok hava soğuk ayağımız kaydı motivasyonumuz azdı diye başlar hocam.