Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye muslera ve mertens yok büyük ihtimalle...Saha içi performans olayını geçiyorum ama bu iki adam icardi ile beraber takımın en önemli liderleriydi..İkisinin de ayni sezonda gidecek olması sıkıntı olacak..Icardi nin dönüşü ve sağlıklı kalabilmesi bu açıdan da çok önemli olacak..

herkesin mikotatzeyi istemesi

herifin 20-25m bons 3-4m maaş bandında olması

aşırı korkutuyor.
Alternatif olarak görülen dybala gösterildiginden mika isteniyor sanki ali ,eleman iyi topcu ve bence tavanı daha yüksek ama 20lere çıkmam yerine 16 17lerle raspadoriye gitmeliyiz o da tam bizlik oyuncu ve milli adam

Uğur'un haberi olduğu için sallama ihtimali yüksek olsa da İcardi'nin maaşında iyi bir indirim ile sözleşmesini uzatmasını isterim. O futbol zekası ve yetenekle her türlü iş yapar bizde ve ayrıca sadece bir oyuncu olarak bakmamak lazım bir İkon aynı zamanda.

Seneye muslera ve mertens yok büyük ihtimalle...Saha içi performans olayını geçiyorum ama bu iki adam icardi ile beraber takımın en önemli liderleriydi..İkisinin de ayni sezonda gidecek olması sıkıntı olacak..Icardi nin dönüşü ve sağlıklı kalabilmesi bu açıdan da çok önemli olacak..
Bugün bir haber okudum. Arjantin kaynaklı. Fizyoterapist ile çalışmalara başlamış. Bu süreç tamamen icardiye bağlı eğer isterse şubat sonu gibi antrenmana çıkar.

Geçen dönem Wendel-Hermoso ha geldi gelecek, şöyle anlaşıldı böyle anlaşıldı.

Bu dönem aynısı Skriniar ve Mika için yapılıyor, yapılacak belli ki.
Manager agzi ile konusuyorlar. Mika icin 1.8 kazaniyor. 3.5 asagisi gelmez diyor. Niye abi mesela 3.5 da 5 degil, 4 degil. Manejerler ne isterse bunlardan paketleyip saliyor

Buchanan cok iyi bir kanat bek

Eger üclü oynama düsüncesi varsa nokta atisi olur

Brugge da oynarken bayagi iyiydi

Dybala gelirse çok yanlış yaptığımızın kanıtı olacak.Neyse alsınlar sonra bahaneleri sıralarız,avrupada yok hava soğuk ayağımız kaydı motivasyonumuz azdı diye başlar hocam.

Bugün bir haber okudum. Arjantin kaynaklı. Fizyoterapist ile çalışmalara başlamış. Bu süreç tamamen icardiye bağlı eğer isterse şubat sonu gibi antrenmana çıkar.
Ümit davala 4 ay sonra maça çıktım diyordu. İstese yapar herhalde ama tekrar nüksetmesin diye 7-8 ay bekletiyorlar artık

Manager agzi ile konusuyorlar. Mika icin 1.8 kazaniyor. 3.5 asagisi gelmez diyor. Niye abi mesela 3.5 da 5 degil, 4 degil. Manejerler ne isterse bunlardan paketleyip saliyor
Kesinlikle katılıyorum. Alışmışlar 3.5 milyon diye. Aldığı belli olan oyunculara iki katı fiyat veriyorlar menajerler ağzıyla. Bu arada wendel iyi topçu ama Sara çok daha iyi. Bu sene statda izlediğim maçlarda mest etti beni.

Dybala gelirse çok yanlış yaptığımızın kanıtı olacak.Neyse alsınlar sonra bahaneleri sıralarız,avrupada yok hava soğuk ayağımız kaydı motivasyonumuz azdı diye başlar hocam.
Renktaş bilmem katılır mısınız? Her sene aynı şey. Takılıyoruz birkaç isme basiretimiz bağlanıyor. Başka oyuncu mu yok koca avrupada ya da dünyada neden dybala da dybala. Neden mikatadzeye takıldık kaldık. Şu transfer zamanı bizim kulübün en büyük sorunu son güne kadar birinin peşinden koşmak. Yok mu arkadaş başka topçu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt