Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eksik yerleri santrafor alarak mi doldurmaya calisiyorlar? bek stoper ortasaha dururken santrafor aliyorsak osimhen devre arasi gidiyor baska aciklamasi olamaz.
Başka açılardan da bakılabilir. Mertens'in yerine oynayabilir, kanat oynayabilir veya çift forvet İcardi yerine oynayabilir.

Başka açılardan da bakılabilir. Mertens'in yerine oynayabilir, kanat oynayabilir veya çift forvet İcardi yerine oynayabilir.
sanmiyorum. gurcistan milli takimindaki birkac mac haric hep tek santrafor oynamis. o paralari veriyorsak birinci santrafor olarak aliyoruz demektir.

Mika ve dubala falan gelmesin şu takıma sağlam bir 8 bulup 3 lü kurguya dönelim sezon sonuna kadar osi ile devam edip forvet işine sezon sonu bakalım
3lü kurguda nasıl oynayacaksın ki kanatlar bu sefer çalım atan yılan gibi herifler lazım.
Yunus maç içinde sahte 8 gibi oynuyor zaten.
3-2-4-1 oynuyoruz
yunus ve mertens ile çift 10 numara gib oynuyoruz. Geriye geliyorlar sara ön libero gibi davranıyor mertens, yunus, torreira basıyor.

Bu takımın bu saatten sonra 3lü os oynaması mucize.
Alınması gereken oyuncu tipi kafadan icardinin yaratıcılığını dolduracak bir forvet, ki mika kanat forvet de oy ayabiliyor maç içinde 3-4-3e geçersin mika-osi-barış yaparsın.
Çeşitlilik iyidir.
Stoper ikinci alınması gereken mevki.
Üçüncü olarak koridoru komple kullanabilen bir bek bulabilirsek aynı anda stoper oynayan stoperi geçebiliriz böylece, almamız gereken böyle bir oyuncu.

Sadede gelirsek avrupa için 3 oyuncu değişim ve ekleme hakkımız var bunlardan birisi stoper oynayabilen kanat bek, kanat oynayabilen forvet ve diğeri de orta sahayı yedekleyecek bir oyuncu olmalı lemina vs style.
Sonra da lig için 2-3 takviye daha

Ziyech çikar mikautadze girer yusuf çikar sagbek girer nelsson çikar skrianiar veya kimi alirsak stopere o girer iste. Sallaiyi yazmayiz yine
listeye yazmasak da yabanci siniri henuz kalkmadi diye biliyorum. ziyech ve yusuf yerine 2 adam saydim o yuzden. nelsson'un satilmasi, icardi fesih, jelert kiralama falan olacak isler degil bence.

sanmiyorum. gurcistan milli takimindaki birkac mac haric hep tek santrafor oynamis. o paralari veriyorsak birinci santrafor olarak aliyoruz demektir.
Ben direk Osimhen'in yanında 2. forvet olarak oynatacaklarını düşünüyorum. İcardi'nin rolüne benzer şekilde orta sahaya yakın oynayacaktır.

Siech gitmiyormu yehu
Her sekilde gider ya kadroda tutmamızın imkani yok bence.
listeye yazmasak da yabanci siniri henuz kalkmadi diye biliyorum. ziyech ve yusuf yerine 2 adam saydim o yuzden. nelsson'un satilmasi, icardi fesih, jelert kiralama falan olacak isler degil bence.
Jelert kiralik yada icardi fesih zaten olmazda nelsson gider 3.olarak oylede yabancida fazlamız çikmiyor ki

horoza sormuşlar muani mi mika mi diye

ben işime bakarım ötesine karışmam demis

Mikautadze, Kolo Mouani, Skriniar hepsi gelsin
Bu seneyi 5. yıldız ve Avrupa Ligi şampiyonluğu ile bitirmemiz lazım

horoza sormuşlar muani mi mika mi diye

ben işime bakarım ötesine karışmam demis

1735150310108.webp

Ben direk Osimhen'in yanında 2. forvet olarak oynatacaklarını düşünüyorum. İcardi'nin rolüne benzer şekilde orta sahaya yakın oynayacaktır.
o rolu oynayabilecek bir adama benzemiyor. pas sayisi ve pas isabeti cok dusuk. oyun gorusu bence zayif. en fazla kanat forvet olur biz de oyle oynamiyoruz.

3lü kurguda nasıl oynayacaksın ki kanatlar bu sefer çalım atan yılan gibi herifler lazım.
Yunus maç içinde sahte 8 gibi oynuyor zaten.
3-2-4-1 oynuyoruz
yunus ve mertens ile çift 10 numara gib oynuyoruz. Geriye geliyorlar sara ön libero gibi davranıyor mertens, yunus, torreira basıyor.

Bu takımın bu saatten sonra 3lü os oynaması mucize.
Alınması gereken oyuncu tipi kafadan icardinin yaratıcılığını dolduracak bir forvet, ki mika kanat forvet de oy ayabiliyor maç içinde 3-4-3e geçersin mika-osi-barış yaparsın.
Çeşitlilik iyidir.
Stoper ikinci alınması gereken mevki.
Üçüncü olarak koridoru komple kullanabilen bir bek bulabilirsek aynı anda stoper oynayan stoperi geçebiliriz böylece, almamız gereken böyle bir oyuncu.

Sadede gelirsek avrupa için 3 oyuncu değişim ve ekleme hakkımız var bunlardan birisi stoper oynayabilen kanat bek, kanat oynayabilen forvet ve diğeri de orta sahayı yedekleyecek bir oyuncu olmalı lemina vs style.
Sonra da lig için 2-3 takviye daha
Orta sahaya bir adam daha eklemeliyiz bence abi yada forvetten ziyade Mertens tarzı bi adam alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt