- 26 Ocak 2021
- 41.853
- 41.187
- 3.078
horoza sormuşlar muani mi mika mi diye
ben işime bakarım ötesine karışmam demis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
horoza sormuşlar muani mi mika mi diye
ben işime bakarım ötesine karışmam demis
Bence bu yaştaki bir oyuncu için gayet normal. Okan hocanın bir bildiği vardır. Bu hamleyi eleştirmem. Yaşlı bir oyuncuya çok para yatırsaydık o zaman eleştirirdim. Mesela Dybala’ya para gömersek onu eleştiririm.Abi saranın Brezilya pasaportu var her zaman 10-15 milyon ederi olurdu patlamasa bile bu herife 20 üstü gömüp elimizde patlarsa bir sonraki değeri 3-5 milyon olur gereksiz risk alınmamalı
Transferin olma ihtimali arttıKabore olabilirmis, mika cok zormus via emre kaplan.
Bu yöneticiler kimse tebrik ederim aklın yolu budur. Griezmann gibi istikrarlı biri olsa bir fenomen reklam, ilgi, sponsorluk gibi şeyler için bu tarz isimlere tamam Osimhen'in de kalmayacağını düşününce ama bu isimlerin istikrarlı, sakatlık sorunu olmayan ve oyuna uygun olması lazım Dybala özellikle istikrar ve sakatlık konusunda sıkıntı.Ertan Süzgün: "Galatasaray isterse Dybala'yı alır. Ancak bazı yöneticiler 31 yaşında olması, sakatlık durumları ve ileride paraya dönüştürmede soru işaretleri olması nedeniyle bu yatırımı başka bir oyuncuya yapalım görüşünde. Yani bu maliyetlere gireceksek Sara tarzı genç, katkı sağlayacak, ileride de bonservisinden para kazanacağımız bir isim olsun görüşü var."
Hatipoğlu Dybala'ya karşıymış. Futboldan anlıyormuş bizim İbramBu yöneticiler kimse tebrik ederim aklın yolu budur. Griezmann gibi istikrarlı biri olsa bir fenomen reklam, ilgi, sponsorluk gibi şeyler için bu tarz isimlere tamam Osimhen'in de kalmayacağını düşününce ama bu isimlerin istikrarlı, sakatlık sorunu olmayan ve oyuna uygun olması lazım Dybala özellikle istikrar ve sakatlık konusunda sıkıntı.