Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başı Sara vb. harcanan paralara değinilmiş ama biz sezon başı harcağdımız yakın paraya yakın bir para da kazandık bonservis olarak. Bizim maaş bütçesinde artış oldu Nelsson'u da satabilirsek Mika'nın bonservisi gayet ödenebilir durumda önemli olan Zaha, Ziyech gibi isimlerden çıkıp maaş yükünü biraz azaltmak. Sezon sonu da Osimhen, Muslera, Mertens(kalsa bile maaş düşüşü) belki İcardi ile sözleşme uzatma ama maaşında indirim gibi işlerle maaş bütçesini de biraz düşürürsek gayet iyi bir planlama olur. Zaniolo+ Köhn - Jakobs denkleminde de +13 milyon euro ile başlayacağız.

İssa Kabore bana zor geliyor ilk önce Benfica ile fesih etmesi lazım. Sonra bize gelebiliyor bir de bek olarak yedekte tek adam gibi gözüküyor neden doğru dürüst oynatmadılar acaba?

İssa Kabore bana zor geliyor ilk önce Benfica ile fesih etmesi lazım. Sonra bize gelebiliyor bir de bek olarak yedekte tek adam gibi gözüküyor neden doğru dürüst oynatmadılar acaba?
Kerem yüzünden tüm Benfica maçlarını izlediğimizden bir maçta oyuna girdi çok savruk gözüküyordu. Muhtemelen o yüzden oynatılmıyor.

benficada baska adam yok mu

bunların tonla topcusu vardı

gecen sene luton’un icerde babalara karsi oynadigi maclari izlerken dikkatimi cekmisti kabore. acayip bir atlet. sert oynuyordu bi de epey.

gecen sene luton’un icerde babalara karsi oynadigi maclari izlerken dikkatimi cekmisti kabore. acayip bir atlet. sert oynuyordu bi de epey.
Fizikli bir oyuncu ise fizikli oyuncular genelde oynadıkça form tutuyor oynamadıklarında hep bir savruk hataya meyilli oluyorlar gibi bir gözlemim var.

Mikautadze işinde negatif hislere sahibim nedense
İstememe anlamında değil
Sanki zaman boşa harcanıyormuş gibi hissediyorum
Bir de 18 20 milyon eurolar şak diye çıkarıp verebiliyor muyuz şu anda
O konumda mıyız
Mikautadze ilaç olur ilaç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt