Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası yüksek bonservis olarak çok para dönmez o yüzden Lyon çok beklenti içinde olmasın hatta Boey satışı devre arasının en yüksek satışlarından biriydi.

Mika'yı alırsak o da 20 m euro seviyesinde olsa bile ilk 5'de olacak bir transfer olabilir.

Sahsen benimde cok begendigim birisi degil (bitiriciligi biraz ciliz) ama Bundesliga ve EPL'den talipleri var ayrica PSG bonservisiyle satmaya sicak bakiyor. Bizim alabilecegimiz biri degil suan.
Alma ihtimalimiz yok zaten de Osimhen hayali kurunca beğenilmemesi normal. Osimhen gidince dımdızlak ortada kalacağız. Psg yapmadan önceki muaniyi hayal bile edemezdik. Keşke öyle bişey olsa. Bizim böyle oyuncuları beğenmeme lüksümüz yok. Kişisel olarak görüşler değişebilir tabi. Bence harika topçu.

O isimlerle görüşüp taraftarın beklentisini yükseltip eli boş dönen yönetim bence. Mesela geçen yaz mc tominay, bisakka ... gibi topçularla ilgilendiklerini biliyoruz sonuçta
Daha dun sunu dedi: "Galatasaray isterse bugun Dybala'yi getirir"

Bakalim transfer donemin sonunda neler diyecek :)

Daha dun sunu dedi: "Galatasaray isterse bugun Dybala'yi getirir"

Bakalim transfer donemin sonunda neler diyecek :)
Doğru dedi bence. Menajeri boşa gelmedi, 2.5 yıllık toplam 25 milyona anlaştılar dedi. Ama belli ki hem sakatlık durumu hem de yüksek maaş sebebiyle listenin ilk sırasında değil. mikautadze öncelik gibi

Abi aralik ayi gecmek bilmedi sanki 3-4 aydir araliktaymisiz gibi

Gündüzler uzamaya da başladı sanki gün 26 saat
Bugün baya yogundum sabahtan. Yağmur yok diye ince giyindim üstüne yağmur çıktı islandim usuttum. Nerdeyse bilgisayarın başında on saat iş yaptım dedim kalkayim bir sigara çay yapar sonra öğle yemeğine çıkarim dedim baktım saat 10:30
Baş ağrısı geldi geçmedi hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt