- 16 Haziran 2010
- 208.883
- 162.522
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beğenmiyolar bideMuani falan gecelim, olasiligi yoktur.
Sahsen benimde cok begendigim birisi degil (bitiriciligi biraz ciliz) ama Bundesliga ve EPL'den talipleri var ayrica PSG bonservisiyle satmaya sicak bakiyor. Bizim alabilecegimiz biri degil suan.beğenmiyolar bide
Neyle yapacaksın kardeşim neyle? Parayı nereden bulacaksın?
Negatif postlardan uzak duralımMuani falan gecelim, olasiligi yoktur.
Alma ihtimalimiz yok zaten de Osimhen hayali kurunca beğenilmemesi normal. Osimhen gidince dımdızlak ortada kalacağız. Psg yapmadan önceki muaniyi hayal bile edemezdik. Keşke öyle bişey olsa. Bizim böyle oyuncuları beğenmeme lüksümüz yok. Kişisel olarak görüşler değişebilir tabi. Bence harika topçu.Sahsen benimde cok begendigim birisi degil (bitiriciligi biraz ciliz) ama Bundesliga ve EPL'den talipleri var ayrica PSG bonservisiyle satmaya sicak bakiyor. Bizim alabilecegimiz biri degil suan.
Daha dun sunu dedi: "Galatasaray isterse bugun Dybala'yi getirir"O isimlerle görüşüp taraftarın beklentisini yükseltip eli boş dönen yönetim bence. Mesela geçen yaz mc tominay, bisakka ... gibi topçularla ilgilendiklerini biliyoruz sonuçta
Normal bir Türk kulübünün vermemesi gereken paralar ama artık o kabuk kırılıyor gibi. Batmazsak yükseliriz abi
Öyle de yönetim bakıyoruz deyince bunlar imza aşamsında diyorlarO isimlerle görüşüp taraftarın beklentisini yükseltip eli boş dönen yönetim bence. Mesela geçen yaz mc tominay, bisakka ... gibi topçularla ilgilendiklerini biliyoruz sonuçta
Gündüzler uzamaya da başladı sanki gün 26 saatAbi aralik ayi gecmek bilmedi sanki 3-4 aydir araliktaymisiz gibi
Doğru dedi bence. Menajeri boşa gelmedi, 2.5 yıllık toplam 25 milyona anlaştılar dedi. Ama belli ki hem sakatlık durumu hem de yüksek maaş sebebiyle listenin ilk sırasında değil. mikautadze öncelik gibiDaha dun sunu dedi: "Galatasaray isterse bugun Dybala'yi getirir"
Bakalim transfer donemin sonunda neler diyecek![]()
Troll fb medyasini tek basina susturup savasan HY hakkinda soylemlerimize dikkat edelim
Abi aralik ayi gecmek bilmedi sanki 3-4 aydir araliktaymisiz gibi
Bugün baya yogundum sabahtan. Yağmur yok diye ince giyindim üstüne yağmur çıktı islandim usuttum. Nerdeyse bilgisayarın başında on saat iş yaptım dedim kalkayim bir sigara çay yapar sonra öğle yemeğine çıkarim dedim baktım saat 10:30Gündüzler uzamaya da başladı sanki gün 26 saat