Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maslantaş adlı enteresan herifin banlanması iyi olmuş 1 haftaya 3-4 transfer yaparız

mika 25?.. iyi top saklıyor gibi ama oyun görüşü full maçlarını seyredilerek anlaşılır. bence 25 etmez, ederini vermişler 17.. parayı osimhene basmak lazım.. demek ki yunus 75.. iki ayağıyla top taşıma, oyun görüşü süper asistler ve goller.. dikine topla çok seri..

çok fazla afrikalı almamak lazım ,afrika kupası olunca yolunmuş tavuk gibi kalırız o yüzden sag bek başkasına bakılmalı bence

nesrin gibi hava topu harici hiçbir özelligi olmayan ederi 5milyonluk bir çöpe 20 milyon verdiler

mika için 18+bonuslar makuldur bence

Bu arada aslında oluru olsa bizim için en hayırlısı

Muani -6 ay opsiyonlu kiralık (Ops: 30)
Danso-Bonservis ~15 Milyon Euro
Sağ Bek ~ Max 5 Milyon Euro / Kiralık

Olur.

Sene sonu Osimhen giderse yerini doldurur performans olarak gol olarak olmasa da.

Danso da Sanchez kadar temiz ayağı olmasada birebirde inanılmaz güçlü ve önde baskı oyununda işimizi %50 kolaylaştırır.

Muani de inanılmaz fizikli ve anormal koşan biri.

3-5-2

Muslera
Sanchez
Danso
Bardakçı
Torreira
Sara
Barış
Yunus
Mertens
Muani
Osimhen

Danso-Kolo Muani-Mika-Kabore ile bitirelim transferi. Skriniarda riske girmeye gerek yok.

Mikautadze işinde negatif hislere sahibim nedense
İstememe anlamında değil
Sanki zaman boşa harcanıyormuş gibi hissediyorum
Bir de 18 20 milyon eurolar şak diye çıkarıp verebiliyor muyuz şu anda
O konumda mıyız
On yil ban yedim döndüm hala siyaset pesindesin. Fikrini açıkça belirtir misin sen de patla bir kere de alıntı şov yapalım. Benim patladığım elli post var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt