- 1 Ağustos 2009
- 47.991
- 50.606
- 4.878
muhasebe işini bırakalım şartları zorlayalımcebinden para cıkacak gibi konusanlara tavrın nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muhasebe işini bırakalım şartları zorlayalımcebinden para cıkacak gibi konusanlara tavrın nedir
Müspet gelişmeler için Sami kendini yakın zamanda banlatacaktırMaslantaş adlı enteresan herifin banlanması iyi olmuş 1 haftaya 3-4 transfer yaparız
O vakit hayırlı olsun.Mikautadze öncelik değil bilgisine ulaştım
Neyle yapacaksın kardeşim neyle? Parayı nereden bulacaksın?Danso-Kolo Muani-Mika-Kabore ile bitirelim transferi. Skriniarda riske girmeye gerek yok.
Muani kiralık, Mika 19 milyon Danso 10 milyon Kabore kiralık toplam 29 milyona zıpkın gibi takım kurmuş oluruz.Neyle yapacaksın kardeşim neyle? Parayı nereden bulacaksın?
On yil ban yedim döndüm hala siyaset pesindesin. Fikrini açıkça belirtir misin sen de patla bir kere de alıntı şov yapalım. Benim patladığım elli post varMikautadze işinde negatif hislere sahibim nedense
İstememe anlamında değil
Sanki zaman boşa harcanıyormuş gibi hissediyorum
Bir de 18 20 milyon eurolar şak diye çıkarıp verebiliyor muyuz şu anda
O konumda mıyız
O vakit hayırlı tayyare uçuş haberlerini bekliyoruz.Muani kiralık, Mika 19 milyon Danso 10 milyon Kabore kiralık toplam 29 milyona zıpkın gibi takım kurmuş oluruz.