- 16 Haziran 2010
- 208.884
- 162.524
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimizde iyi 20'ye yakın bir bütçe var onu ileride de satılabilecek ve seviye atlatacak bir oyuncuya gömüp kalan 2 transferi kiralık yapma herhalde. Şu an ismi çıkanların hiç biri gelmeyecek gibi geliyor bana.
İsmini nasıl yazmışlar ona dikkat çekmek istedimElimizde iyi 20'ye yakın bir bütçe var onu ileride de satılabilecek ve seviye atlatacak bir oyuncuya gömüp kalan 2 transferi kiralık yapma herhalde. Şu an ismi çıkanların hiç biri gelmeyecek gibi geliyor bana.
Şartları zorlayıp almak lazım KemalimSikiriniar hakkında düşüncelerin nelerdir
Savunma hattı için alıyormuşuz Alper o daha fenaİsmini nasıl yazmışlar ona dikkat çekmek istedim

Sezon sonu o bolge icin crespo gibiİcardinin yerine forvet ve nelsonun yerine stoper lazım evet ama en az bunlar kadar torreria ve sarayı yedekleyecek 6-8 oynayabilen orta saha da lazım birine birşey olsa orta saha direkt düşer perişan olur torreria birkaç maç kötüydü gördük defansif zaafiyetleri yenilen golleri hiç orta saha ismi geçmemesi de çok enteresan
Adamin fiyat listesi var ver parayi atsin tweetiRomano denen herifi hala daha ciddi kaynak olarak görmeniz hayli üzücü.
Bana bugün Sikiriniarin telaffuzunu sesli mesaj olarak atar misinŞartları zorlayıp almak lazım Kemalim
Böyle bir herif isterse 100 haberin 99'unu doğru versin. Benim için kaynak değildir. Ciddiye almam. Mesleğini kötüye kullanan bir sahtekardır sadece. Tabi bu benim fikrim.Adamin fiyat listesi var ver parayi atsin tweeti
Ama bu haberlerinin yalan oldugunuda gostermez sonucta herif parali asker
Vay be avciya bak 20 seneden beri nerdeydin?
Öyle yazmamışlar pardonSavunma hattı için alıyormuşuz Alper o daha fena![]()
Ey gidi Okan Çelik. Ne top oynardın zamanında.renkdaş duyum var mı?
bu herifi alalım acilfield
kemalim dm gelBana bugün Sikiriniarin telaffuzunu sesli mesaj olarak atar misin