Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:asd:

1000068785.webp

İcardinin yerine forvet ve nelsonun yerine stoper lazım evet ama en az bunlar kadar torreria ve sarayı yedekleyecek 6-8 oynayabilen orta saha da lazım birine birşey olsa orta saha direkt düşer perişan olur torreria birkaç maç kötüydü gördük defansif zaafiyetleri yenilen golleri hiç orta saha ismi geçmemesi de çok enteresan

Elimizde iyi 20'ye yakın bir bütçe var onu ileride de satılabilecek ve seviye atlatacak bir oyuncuya gömüp kalan 2 transferi kiralık yapma herhalde. Şu an ismi çıkanların hiç biri gelmeyecek gibi geliyor bana.
İsmini nasıl yazmışlar ona dikkat çekmek istedim

Romano denen herifi hala daha ciddi kaynak olarak görmeniz hayli üzücü.

İcardinin yerine forvet ve nelsonun yerine stoper lazım evet ama en az bunlar kadar torreria ve sarayı yedekleyecek 6-8 oynayabilen orta saha da lazım birine birşey olsa orta saha direkt düşer perişan olur torreria birkaç maç kötüydü gördük defansif zaafiyetleri yenilen golleri hiç orta saha ismi geçmemesi de çok enteresan
Sezon sonu o bolge icin crespo gibi
Bakin oyuncu ozellikleri bakimindan demiyorum
Sadece Yas yedek beklemeyi sorun etmeyen gorev verdinmi giren mucadele eden oyuncu profili bulmamiz lazim

Maliyeti dusuk genc gelisime acik oyuncu

Adamin fiyat listesi var ver parayi atsin tweeti

Ama bu haberlerinin yalan oldugunuda gostermez sonucta herif parali asker
Böyle bir herif isterse 100 haberin 99'unu doğru versin. Benim için kaynak değildir. Ciddiye almam. Mesleğini kötüye kullanan bir sahtekardır sadece. Tabi bu benim fikrim.

Biz sene basi hermoso istedik alamadik
Simdi roma gondermek istiyormus
Hoca vazmi gecti acaba hic ilgilenmedik

Antep "okyere boateng" diye bir forvet almış. zaten okereke, ndiaye falan bir sürü atletik siyahi topçusu vardı.

Ajax deplasmanından 2 gün sonraki antep deplasmanını düşünmekten beyin kanaması geçireceğim :/

Kesin mağlubiyet var orada yaa :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt